aarkadaş hikaye yazıyorOsmann06' Alıntı:Adam ordan bir aşıdan sözetti yawruyken yapılınca kuşları daha büyük yapıyomuş yanlış anlamadıysam bi bilginiz warmı ?
Tanselin bahsettiği kolombovak aşışı güvercinlere hersene vurulur muhabbet kuşlarına vurulamaz güvercinlerde bile vurulduğunda kuşlarda ateş yapıyor muhabbetlere vurulduğunda kim bilir neler yapar ama tansel vuruyorum desede hikaye anlattığını geçen sene feshanede yüzyüze konuşup anlatmıştım aslında vurulsa iyi olur ama dozajı ayarlanmıyor bunların yerine 3 ayda bir tekrarlanan içme sularına konan lasota canlı aşısını kullanabilirsinizpolarci' Alıntı:paylaşım için tşkler. abiler bilmem dikkat ettiniz mi adam kolombo aşısı uyguluyorum diyo ve kuslar daha da irileşiyomuş ve saglıklı oluyomuslar acaba bu aşıyı kullanan varmı ne gıbı sonuclar aldılar acab merak ettım ben bu aşıyı ya
EVET AYNİ VİDEO DAHA ÖNCE YAYINLANMIŞTI SELAHATTİN ABİDE AYNİ CEVABI YAZMIŞTI ONA KATILIYORUM İKİ CC GÜVERCİNE VURUYORDUK 3 CC MUHABBETE VURDUMU KUŞ YOLCUSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Tanselin bahsettiği kolombovak aşışı güverinlere hersene vurulur muhabbet kuşlarına vurulamaz güvercinlerde bile vurulduğunda kuşlarda ateş yapıyor muhabbetlere vurulduğunda kim bilir neler yapar ama tansel vuruyorum desede hikaye anlattığını geçen sene feshanede yüzyüze konuşup anlatmıştım aslında vurulsa iyi olur ama dozajı ayarlanmıyor bunların yerine 3 ayda bir tekrarlanan içme sularına konan lasota canlı aşısını kullanabilirsinizpolarci' Alıntı:paylaşım için tşkler. abiler bilmem dikkat ettiniz mi adam kolombo aşısı uyguluyorum diyo ve kuslar daha da irileşiyomuş ve saglıklı oluyomuslar acaba bu aşıyı kullanan varmı ne gıbı sonuclar aldılar acab merak ettım ben bu aşıyı ya