Yahya bey'e nemle ilgili sorum olacak

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
yahya bey malum antalyada nem oranı yüksek 20 gün önce antalyadaydım  merak ettim yüksek nem üretiminizi nasıl etkliyor

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
hilmi akyldız' Alıntı:
yahya bey malum antalyada nem oranı yüksek 20 gün önce antalyadaydım  merak ettim yüksek nem üretiminizi nasıl etkliyor
    Hilmi bey Antalya ya geldiniz niçin aramadınız?Sizi benim ve birkaç arkadaşımın kümesini gezdirirdim.Kafanızdaki soru işaretlerini canlı görerek yok ederdik...
    Evet Antalya da çok fazla nem var, ben kendim haziran 15 itibari ile yavruları yuvadan uzaklaşan çiftlerimi hem dinlendirmek hemde nem olayından dolayı salmalara erkekli ve dişili olarak ayırdım.Eylül 15 itibari ile de tekrar üretim kafeslerine alacagım...
    Çogu üretici arkadaşlarımın kümesinde bulunması gereken nem haricinde fazla olan nemi ayarlamak üzere klima ve vantilatör kullanmaktadırlar, bu şekilde bir sorun yaşamadan hala bu ayda üretim yapan arkadaşlarım var...(klima ve vantilatör kullanırken direk kuşların üzerine vermiyorlar, boş bir duvar vasıtası ile kümese yayılıyor, özelliklede kilimada hava sabit ayarda tutuluyor)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
hilmi akyldız' Alıntı:
teşekkürler yahya bey  size uğramak isterdim fakat 2 ay kadar önce size email attım antalyaya geleceğim sizi ziyaret etmek istiyorum diye  fakat cevap alamadım herhalde email size ulaşmadı.
Telefon denen bişey var dimi? email e gemelde bakmam... :( :( :(