YAHYA SAYIN,KUŞLARININ RESİMLERİNİ ÇALMIŞLAR

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Böyle sahtekarlar var Ahmet. Benim kuşların resimlerinide çalarak ilan verenler var

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Böyle şeylerin önüne geçmek için resimlere logomuda ekledim elinden geldiği kadar kırpmaya çalışmış ama beceremiyor sahtekarlar.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Üstüne basa basa kendi beslediğim yazmış bi de. Üç kağıt olduğu çok belli zaten. Anne babasını da gönderirim demiş. Milletin yumurtalamayan kuşunu takaslayıp başkasına satacak.  :( Ondan sonra faturası bizlere kesilecek. Milletin çivisi çıkmış arkadaş. İnşallah kısa zamanda layığını bulur.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hırsızlıktır  bunun adı...öyle değilmidir abilerim  sonuçta çalınan bir emek değer var  sakızda çalsan hırsızsın  altında çalsan hırsızsın......ALLAH acısın...to be continued

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
Allahtan anne babayla sınırlı kalıp dedesini yollarız diye daha da abartmamış hala kötü şöfretini temiz üreticilerei bulaştıran......

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bende sevdaların resimlerini koydum adam kendi ismini yazmış üstüne sanki kendi üretmiş gibi.bu gibi arkadaşlarıma ricam kan tahlili yaptırmaları.yoksa normal insan bu işleri yapmaz.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
bende sevdaların resimlerini koydum adam kendi ismini yazmış üstüne sanki kendi üretmiş gibi.bu gibi arkadaşlarıma ricam kan tahlili yaptırmaları.yoksa normal insan bu işleri yapmaz.
;D

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
Bu tarz sahibinden.comdan benimde kuş resmimi çalarak satış yapıyorlardı. uyarıda bulundum. Kaale almadılar bende hatalı fotoğraf olarak şikayyet ettim ve benim eski ilanlarımdaki resimlerin ilanını yolladım. İlan yayından kaldırıldı.

calvus

Üyemiz
aynı olay benimde başıma geldi
bu tarz olaylar çok yaşanıyor
o yüzden sadece resimle değil direk kuşu görerek
almak daha hayırlı