Üstüne basa basa kendi beslediğim yazmış bi de. Üç kağıt olduğu çok belli zaten. Anne babasını da gönderirim demiş. Milletin yumurtalamayan kuşunu takaslayıp başkasına satacak. Ondan sonra faturası bizlere kesilecek. Milletin çivisi çıkmış arkadaş. İnşallah kısa zamanda layığını bulur.
hırsızlıktır bunun adı...öyle değilmidir abilerim sonuçta çalınan bir emek değer var sakızda çalsan hırsızsın altında çalsan hırsızsın......ALLAH acısın...to be continued
bende sevdaların resimlerini koydum adam kendi ismini yazmış üstüne sanki kendi üretmiş gibi.bu gibi arkadaşlarıma ricam kan tahlili yaptırmaları.yoksa normal insan bu işleri yapmaz.
bende sevdaların resimlerini koydum adam kendi ismini yazmış üstüne sanki kendi üretmiş gibi.bu gibi arkadaşlarıma ricam kan tahlili yaptırmaları.yoksa normal insan bu işleri yapmaz.
Bu tarz sahibinden.comdan benimde kuş resmimi çalarak satış yapıyorlardı. uyarıda bulundum. Kaale almadılar bende hatalı fotoğraf olarak şikayyet ettim ve benim eski ilanlarımdaki resimlerin ilanını yolladım. İlan yayından kaldırıldı.