yardım

jumbo_ingiliz

Üyemiz
Adı
vedat
Soyadı
mut
arkadaşlar bir çift jumbo kuşum var, yavruluktan büyüttüm 11 aylık filan yanyana attım eş olsunlar diye anlaştılar filan,ama dişi pek istekli değildi erkek yuvaya girip kur yapıyo yem kusuyodu,bende ayırdım çifti 15 gün oldu, şimdi dişiyimi erkeğin kafesine bırakmlıyım yoksa erkeğimi dişinin kafesine koymam gerek?  dişiyi ayırdığım kafes daha büyük acaba erkeği o kafesemi koymalıyım. yoksa erkek kendi kafesindemi baskın olur?

ferdieser

Üyemiz
Adı
ferdi eser
Soyadı
çakmak
Dişiyi erkek kuşununuzun yanına koyun. Erkek kafesin sahibi olması gerekir.Birbirlerine kur yapıyolarsa kendilerine bırakın kuşların sabredin zamanla dişide yuvaya girer ve yavru kuşlarınızda olur.Ama dedigim gibi kuşlarınızı rahat bırakın ve bekleyin.

motifcan

Uzman Üyemiz
bildiğim kadarı ile dişiyi salın kısa bir süre eğer erkeğin olduğu kafese giderse yanına koyun..

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
ferdieser' Alıntı:
Dişiyi erkek kuşununuzun yanına koyun. Erkek kafesin sahibi olması gerekir.Birbirlerine kur yapıyolarsa kendilerine bırakın kuşların sabredin zamanla dişide yuvaya girer ve yavru kuşlarınızda olur.Ama dedigim gibi kuşlarınızı rahat bırakın ve bekleyin.
+1