Yavruları Merak Ediyorum(video)

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Albino siyah gözlü erkeğimi Kırmızı gözlü beyaz kanatları dumanlı dişimle eşe çektim. Vermiş olduğunuz bilgiler sayesinde... İnş. yumurtalarında ve yavrularında problem olmaz. Renkleri nasıl olacak cok merak ediyorum..Affınıza sığınarak ilk defa bu kuşlarımda şahit olduğum durumu paylaşıyorum :D

muhabbet çiftleşme

By akifsagay at 2011-09-22

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Gözün aydın yakında yavrular yuvalıktan uzatır kafalarını

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
pardon ama arkadaşım birşeyi çok merak etim sen başka canlı beslemiş olsaydın mesela eşek gibi ilk defa gördüğün bu olayı burada yine paylaşacakmıydın..kusura bakma ama bence hiç hoş bişey değil bu bu sitede bayanlarda var ...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
akif kardeşimin niyeti iyidir belki ama, ayhan beyin dediği gibi siştede bayan çok bu olumsuz etki yapabilir ve bunun gibi bir çok video var sitede.

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Ayhan bey görüşlerinize saygı duyuyorum. Selahattin abi gereksiz veya sakıncalı bulursa kaldırır tabikide. Afedersiniz ayrıca burası muhabbetkuşuüreticileri platformu eşek üreticileri platformu değil...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar ürettiğimiz canlılarda bundan daha doğal birşey varmı
Bazı arkadaşlarımızın aylardır bekleyip göremediği durumlar bunlar sakıncalı bir durum yok
Sadece sakıncası kameranın bozuk görüntü çekmesi

ANKAKUSU

Üyemiz
Adı
HIDIR
Soyadı
BALO
İNSANLARIN SEVİNÇLERİNİ MUTLULUKLARINI KURSAKLARINDA BIRAKMAYIN LÜTFEN,ARKADAŞIMIZ BELLİKİ İLK DEFA YAŞIYOR BUNU VE SİZLERLE  PAYLAŞMAK İSTEMİŞ,BUNUN NERESİ YANLIŞ,NEDEN BÖYLE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ...ÇOK YANLIŞ BİR BAKIŞ AÇISI,ÇOK YANLIŞ BİR YAKLAŞIM,SİTEMİZDE BAYANLARDA OLABİLİR ÇOCUKLARDA OLABİLİR,TABİKİ HERKESE SAYGIMIZ VAR,TABİKİ KİMSEYE TERBİYESİZLİK YAPACAK HALİMİZ YOK AMA BU BESLEDİĞİMİZ HAYVANLARIN DOĞASINDA OLAN BİŞEY,BUNU ERKEKTE BİLİYOR BAYANDA BİLİYOR ,BU SAKLANACAK UTANILACAK BİŞEY DEĞİLDİR,ZATEN HER ÜRETİCİDE KUŞ BESLEYENDE BUNU BİLİR,GAYET NORMAL SAKINCASI OLMAYAN BİR VİDEO...AYRICA ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM BURASI AT EŞŞEK PLATFORMU DEĞİL,BURASI GAYET TATLI ,SEVİMLİ HAYVANLAR OLAN MUHABBETKUŞLARI PLATFORMU,,LÜTFEN İNSANLARI KIRMAYALIM,YAYINLADIKLARINIDA YANLIŞ BİŞEYMİŞ GİBİ YANSITMAYALIM...

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
gayet güzel video  bye ayrıca bu foruma takılan bayanların bu videoyu olgunlukla karşılayacağını düşünüyorum ki bu konuyu tartışmak bile gülünç

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Akif Sağay' Alıntı:
Ayhan bey görüşlerinize saygı duyuyorum. Selahattin abi gereksiz veya sakıncalı bulursa kaldırır tabikide. Afedersiniz ayrıca burası muhabbetkuşuüreticileri platformu eşek üreticileri platformu değil...
+1

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Forumdaki bayanlardan biri olarak evet bazen bu tarz konularda yorum yapamama yada yanlış anlaşılma endişesi yaşıyorum. Fakat bu forum  muhabbet kuşu -üreticileri- platformu ve benim hobim muhabbet kuşları. Bunun burda olmasından daha doğal birşey yok.
Eğer hayvanların çiftleşmesini izlemek istemiyorsanız hayvan belgeseli yayınlayan kanalları izlemezsiniz. Ama yayınladıkları için onları suçlayamazsınız.
Biz bunları yayınlarken, izlerken, yorumlarken konuyu cinsel bir olay gibi görmek yerine doğal bir yaşam hakkı, üretimin gerçeği ya da amaca yakınlaşmış(eğer amaç üretim ise) bir üreticinin başarısı olarak değerlendirirsek hiç bir sıkıntı yaşamayız.
Eğer sizler forumda bayan var diye bunları paylaşmaktan çekinir ve suç olarak görürseniz, bizler bayanız diye bunları ayıplar ve karşı çıkarsak bu forum alalade bir forum olarak kalır. Amaç bilgi ve deneyim paylaşımı ise ölçüsünde gerekenleri çekinmeden yapmak gerekir.
bye

sibirya27

Takipçi Üyemiz
Adı
berat
Soyadı
cingöz
hepimiz kanatlı hayvan besliyoruz. çok normal. bayan arkadaşlarımızın bizden ne farkı var. erkeklere ayıp değil bayanlara ayıp mı ???. izlediğiniz video gayet normal. bu işe gönül vermiş insanlarız bunu garipseyecek ve ya utanacak birşey yok.

ugurcan buran

Takipçi Üyemiz
Adı
ugurcan
Soyadı
buran
Akif Sağay' Alıntı:
+1

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Akif bey kuşlarınıza maşallah umarım dilediğiniz gibi verimli bir kuluçka geçirirler.

Forumda bayan olması nedeniyle bu tip videolardan rahatsız olan kişilere bir sorum olacak o bayanlar ürettikleri kuşları hiç çiftleşirken görmüyorlar mı bunun neresi ayıp ?

F

fenerbahçeli

Guest
Ya ne saçmalıyosunuz ya burası üretim platformu değilmi bayanda erkekte kendi kuşlarından zaten bunu bekliyor ne kadar sapkın düşünceleriniz varya kuş çiftleşmişsse ne olmuş yani  icon_naughty

F

fenerbahçeli

Guest
Yavuz DENİZ' Alıntı:
Akif bey kuşlarınıza maşallah umarım dilediğiniz gibi verimli bir kuluçka geçirirler.

Forumda bayan olması nedeniyle bu tip videolardan rahatsız olan kişilere bir sorum olacak o bayanlar ürettikleri kuşları hiç çiftleşirken görmüyorlar mı bunun neresi ayıp ?
[/quote

aynen katılıyorum

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
MHBBET DELİSİ arkadaş kurduğum cümlere dikkat etmeni tavsiye ederim .. yorum yazabilirsin ama ileri gitmeden bu benim görüşümdü doğru yada yanlış ben düşüncemi belirmek istedim sadece ama buna düşünceni yazarkende kurduğum cümlelere dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
C:)
Hıdır BALO' Alıntı:
İNSANLARIN SEVİNÇLERİNİ MUTLULUKLARINI KURSAKLARINDA BIRAKMAYIN LÜTFEN,ARKADAŞIMIZ BELLİKİ İLK DEFA YAŞIYOR BUNU VE SİZLERLE  PAYLAŞMAK İSTEMİŞ,BUNUN NERESİ YANLIŞ,NEDEN BÖYLE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ...ÇOK YANLIŞ BİR BAKIŞ AÇISI,ÇOK YANLIŞ BİR YAKLAŞIM,SİTEMİZDE BAYANLARDA OLABİLİR ÇOCUKLARDA OLABİLİR,TABİKİ HERKESE SAYGIMIZ VAR,TABİKİ KİMSEYE TERBİYESİZLİK YAPACAK HALİMİZ YOK AMA BU BESLEDİĞİMİZ HAYVANLARIN DOĞASINDA OLAN BİŞEY,BUNU ERKEKTE BİLİYOR BAYANDA BİLİYOR ,BU SAKLANACAK UTANILACAK BİŞEY DEĞİLDİR,ZATEN HER ÜRETİCİDE KUŞ BESLEYENDE BUNU BİLİR,GAYET NORMAL SAKINCASI OLMAYAN BİR VİDEO...AYRICA ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM BURASI AT EŞŞEK PLATFORMU DEĞİL,BURASI GAYET TATLI ,SEVİMLİ HAYVANLAR OLAN MUHABBETKUŞLARI PLATFORMU,,LÜTFEN İNSANLARI KIRMAYALIM,YAYINLADIKLARINIDA YANLIŞ BİŞEYMİŞ GİBİ YANSITMAYALIM...

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Tülin AYDIN' Alıntı:
Forumdaki bayanlardan biri olarak evet bazen bu tarz konularda yorum yapamama yada yanlış anlaşılma endişesi yaşıyorum. Fakat bu forum  muhabbet kuşu -üreticileri- platformu ve benim hobim muhabbet kuşları. Bunun burda olmasından daha doğal birşey yok.
Eğer hayvanların çiftleşmesini izlemek istemiyorsanız hayvan belgeseli yayınlayan kanalları izlemezsiniz. Ama yayınladıkları için onları suçlayamazsınız.
Biz bunları yayınlarken, izlerken, yorumlarken konuyu cinsel bir olay gibi görmek yerine doğal bir yaşam hakkı, üretimin gerçeği ya da amaca yakınlaşmış(eğer amaç üretim ise) bir üreticinin başarısı olarak değerlendirirsek hiç bir sıkıntı yaşamayız.
Eğer sizler forumda bayan var diye bunları paylaşmaktan çekinir ve suç olarak görürseniz, bizler bayanız diye bunları ayıplar ve karşı çıkarsak bu forum alalade bir forum olarak kalır. Amaç bilgi ve deneyim paylaşımı ise ölçüsünde gerekenleri çekinmeden yapmak gerekir.
bye
Tülin hanıma katılmamak mümkünmü ? Ayrıca arkadaşlar burası arkadaşlıkları ve dostlukları pekiştirmeyi amaçlayan bir forum.Öyleyse bu forumun ruhuna aykırı davranışlardan kaçınalım,biribirimizi kırmayalım.