yavruların yuvadan ayrılması

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
yavrular ne zaman yuvadan ayırmamız lazımdır.yavruların cinsiyetini nasıl ayırt edebiliriz.bilgi veririmisiniz.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
siteyi incelersen cınsiyetle ilgili bir bölüm olucak zeki yavrular yuvadan çıktıklarında yem kırmayı gözlemlersin ana babasından ayırırsın buda yaklaşık 25-30 gün arasında yeme düşer

necdet

Yeni Üyemiz
bazı uyanık yavrular yuvalıktan çıkmazlar anne baba baksın isterler genede gözlemleyerek max 40 günlük yavruları kafes dibine alabilirsiniz hatta ayırabilirsiniz.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
ben ilk zamanlarımda bu şekilde okadar çok fire verdimki artık popo tüğünü tamamlıyan yavruyu kafesin altına koyuyorum birazda yere kanarya yemi ve ilk yem kırdığını gördüğüm anda yavruyu hemen alıyorum bu şekilde durumu kurtarıyorum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
necdet  yavrular yuvada fazlada kalınca anneside öldürmeye çalışıyor böyleleride var
Benim de buğün ilk annelerimden (ilk anneliği) sekiz aylık bir kuşum sabah 08.00 de kümese girdiğimde erkek yavrusunun kafasını parçalamış ve üst gagasını koparmış, kuşum suanda can çekişiyor, muhtemelen yarın sabaha ölür.Bende hemen yavru fiyatına petshopa annesini  sattım...Yahya sayın ant.