Daha önceden 30 adet su kontrası yerine 8 lik mdf lamdan yaptırdım, şimdi kışa hazırlık su kontrasından yeni yuvalıklar yaptırdım, bu zamana kadar kullandım bir sorunla karşılaşmadım,O kadar yavrudan sadece bir yavrumda çarpık bacaklık gördüm onuda acil müdahale ile iyileştirdim, buda okadar yavruda birtane hiç yok demektir, tabandaki çukurun küçüklüğüne gelince oda sanırım resimden küçük çıkmış herhalde...Gürhun Ayaz' Alıntı:Bana sadece içindeki ek kullanışlı gelmedi. Daire büyük olsa ve içeri doğru derin olsa daha kullanışlı olurdu. Birde mdf sanırım çok kayma yapar yavrularda. Tabi benim görüşüm bu. Güle güle kullanın.
teşekkür ederim abi, daha önceki tabanlarımda sunta idi bir sorun olmadı, o yüzden başka bir ürün aramadım...Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:yahya çok güzel ve büyüklüğü ideal olmuş
yalnız yuvalık içindeki oval yumurtalık sunta olmuş o daha değişik bir ağaçtan olabilirdi yavuz üretici eline sağlık
Öncekilerinde bunlarında ebatlarını Yavuz abi ayarladı tam ölçüleri bilmiyorum, ama 20cm nin altında deil...BISMARCK' Alıntı:Ebatlar nedir bu dizaynda?Ebatları siz mi belirlediniz?
Teşekkür ederim Yılmaz kardeş...Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Taban tahtası hariç, Süper olmuş, (Avrupada sıklıkla kulanılan model)..
Yavuz US TA, Ellerine Sağlık, Bana yakın olsaydınız 10 tane satın alırdım Valla..
Yahya bey, Sizin içinde Hayırlı olsun dilerim, Bol bol yavrularınız olsun..
Teşekkür ederim Ahmet kardeş...Ahmet SALMAN' Alıntı:20*25 gibi ölçülerde duruyor ideal ölçü, altının sunta olması hiç farketmez,ama gördüğüm kadarıyla sunta lam dan yapılmış kaygan malzeme ham sunta olsaydı mükemmel olurdu hem emici özelliği çok hem ucuz bir malzeme kullan at yapabilirsin her batımda yenisini koyar eskisinide çöpe atarsın,bu benim görüş ve tavsiyem tabiki,hayırlı olsun bol bol yavru alırsın inşallah.
kullan kullan at bizim sunta fabrikamız yok sen hertürlü artan parçalardan istediğin gibi yedek yapabilirsin dimi yaniAhmet SALMAN' Alıntı:20*25 gibi ölçülerde duruyor ideal ölçü, altının sunta olması hiç farketmez,ama gördüğüm kadarıyla sunta lam dan yapılmış kaygan malzeme ham sunta olsaydı mükemmel olurdu hem emici özelliği çok hem ucuz bir malzeme kullan at yapabilirsin her batımda yenisini koyar eskisinide çöpe atarsın,bu benim görüş ve tavsiyem tabiki,hayırlı olsun bol bol yavru alırsın inşallah.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:kullan kullan at bizim sunta fabrikamız yok sen hertürlü artan parçalardan istediğin gibi yedek yapabilirsin dimi yaniAhmet SALMAN' Alıntı:20*25 gibi ölçülerde duruyor ideal ölçü, altının sunta olması hiç farketmez,ama gördüğüm kadarıyla sunta lam dan yapılmış kaygan malzeme ham sunta olsaydı mükemmel olurdu hem emici özelliği çok hem ucuz bir malzeme kullan at yapabilirsin her batımda yenisini koyar eskisinide çöpe atarsın,bu benim görüş ve tavsiyem tabiki,hayırlı olsun bol bol yavru alırsın inşallah.