Yazıklar Olsun

A.VOLKAN AK

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
AK
Merhaba arkadaşlar,herhangi bir hayvanı sevmek veya bu sevgiyi birine aşılayabilmek ne kadar da güzel değil mi. Ama ne yazık ki para hırsı için insanları kandırarak bu hobiye küstürenlere yazıklar olsun.Geçenlerde bir akrabam muhabbet kuşu almış Ankara ulustaki halin ordan. Satıcı daha 3 haftalık yavru,uçmayı bile bilmiyor hep yerde tünekte bile duramaz daha demiş ve akrabam çocuğuna almış.Ama kuş ölmek üzere çok yaşlı ve hasta zaten hemen öldüde. Bu pazarda kızılayda dolaşırken bir pet shoupa girdim.Oda takım show jumbo diye ingiliz kırıklarını satıyor.Dişi iyiydi ama erkek ölmek üzereydi.Birde 370 lira istiyor.Çok sinirlendim orda girişecektim adama.İnsanlarda ki bu hırs ve sahtekarlık beni çok sinirlendiriyor. Site içindeki alım satımların değerini şimdi daha iyi anladım.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
haklısın kardeş artık millet para kazanmak için ne yapacaklarını şaşarmışlar ah bu dünya hırsı hali yakıyor onları haberleri yok allah islah etsin onları

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
sonunda gitsen adama abi bakamamışındır hastalanmıştır ölmüştür bu kuşlar çok nazik hayvanlar hemen hastalanır der sonra bi tane daha satmaya calısır.

enesacar

Üyemiz
Adı
enes
Soyadı
acar
haklısın hocam özellikle ulusdaki satıcılar çok yapıyor bunu kuştan anlamazsan civcivi boyayıp muhababet kusu dıye satarlar utanma kalmamıs insanlarda.

ataberk

Yeni Üyemiz
Adı
ataberk
Soyadı
çınar
Aynı şekilde Konyada da böyle arkadaşıma eşli kuş satıyorum diye yaşlı başlı gagası yamuk,ayakları şişmiş kuşu 120 liraya satmışlar oda bilmiyor tabii kuşlarla ilgili pek bişey adamın yumuşak yüzüne kanmış almış , çok sahtekar insanlar bunlar çokkk...

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
ben 2 hafta önce ankaradaydım gezmeye gitmişken petshopları da dolaştım size yemin ederim abartısıs söylüyorum minicik kafese 70 80 tane kuş doldurmuşlar inanın tüneklerde yer yoktu çoğu yerde üst üste yaşıyodu içim acıdı gerçekten

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende Ankara'da petshoplarda kızılayda hemde gördüm aynen dediğiniz gibi bir sürü kuşu bir kafese tıkmışlardı gördüm. Çok acıdım hayvanlara. Birde dediğiniz gibi çok pahalı satıyorlar insafsızlar. Allah sorsun onlara bunun hesabını inşallah o kuşların haklarını.

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$ ba$i 30 cm kanat acip cirpabilme imkáni olmali, ...

Birakin 30 cm`i, 3 cm varsa yine iyi, o ku$lari oradan satin almak sevaptir, orada esir olmaktansa, ... tek suclari böyleleri icin yumurtadan cikip dogmalari, ... ya$amak elbetde onlarinda hakkidir, bunu bilselerdi belkide seve seve hayata sarilmazlardi, ... bu konuda daha coooooook yol almali insanim, ... elin kümesine, üretimhanesine imrenilecegine, her firsat elindeyken ortadaki sonuc tam 1 fiyasko, ne yazikki, ... oysa ikiside insan, ve asil hayvan aceba kafeste olanmi di$arda olanmi belli degil, ...  scared