Yem Ayıklama Makinalarım foto+video

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Makinalarıom dedim çünkü ikincisini de yaptım. Ama ikincisi (mavi hunili) beni biraz uğraştırdı. Aldığım fan biraz zayıf kaldı. 12 V'luk olmasına rağmen bende 20V vererek sorunu çözdüm. Şimdilik çalışıyor. Uzun süreli çalıştırmada belki fanı yakabilirim. Ama zaten kısa süreli çalıştırıyorum. eğer fan yanar ise onu da o zaman düşünecem. İlk yaptığım (yeşil hunili) sorunsuz olduğu için onu abime hediye ettim. Abimin de mubişleri var.

1. Yapmış olduğumun videosu:
View My Video

2.Yapmış olduğumun videosu:
View My Video

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Arkadaşım gerçekten çok güzel olmuş eline ve emeyine saglık  ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Elinize emeğinize sağlık çok güzel.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
İsmail maşallah seri üretime geçmişsin. :)
    Keşke zaman olsa da çok çok yapıp imalat fiyatına sizlerle paylaşsam. Abime de yaptım sadece. Eeeee bir tanecik abim var. Ona da yapayım değil mi yani. Ama ileride bir marangozla ya da PVC'ci ile işbirliği yaparaktan seri üretim gibi birşey olursa tabiki öncelikle ihtiyacı olan forum üyeleri ile paylaşacağım.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ticaretini yapmak aklına yerleşmiş gibi. İnşaallah seri üretimede geçersin. Elin yatkın bu işe

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
sanki fabfikasyon gibi seri üretimde var elinize sağlık

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
elaziz2316' Alıntı:
    Keşke zaman olsa da çok çok yapıp imalat fiyatına sizlerle paylaşsam. Abime de yaptım sadece. Eeeee bir tanecik abim var. Ona da yapayım değil mi yani. Ama ileride bir marangozla ya da PVC'ci ile işbirliği yaparaktan seri üretim gibi birşey olursa tabiki öncelikle ihtiyacı olan forum üyeleri ile paylaşacağım.
ismail abicim eline  koluna  saglık 10 numara bişi olmuş vallahi. abicim ben balıkesirde  ikamet ediyorum ve windoline özcam pvc  fabrikasında  forklift oparatoruyum ne gbi malzemeler gerekebilir ne tur  yardımım dokunabılırse ben yardıma hazırım sonuçta kendıme alıyorum diye anlarsın ya  ;) ;D

E

elaziz2316

Guest
polarci' Alıntı:
ismail abicim eline  koluna  saglık 10 numara bişi olmuş vallahi. abicim ben balıkesirde  ikamet ediyorum ve windoline özcam pvc  fabrikasında  forklift oparatoruyum ne gbi malzemeler gerekebilir ne tur  yardımım dokunabılırse ben yardıma hazırım sonuçta kendıme alıyorum diye anlarsın ya  ;) ;D
    Adaşım görmüş olduğun makinanın parçaları olacak şekilde kontaplak gibi incelikte PVC malzemesi lazım. 8-10 cm kalınlığında olabilir. Ben bi tasarımını tekrar gözden geçireyim. Sana ebatlarını veririm. Eğer oradan kestrip alma imkanımız olursa neden olmasın. Ben Ö.M. ile sana ebatları veririm. Sonra ortaya çıkan ürünü tekrar forum üyeleri ile paylaşırız.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
epopeus' Alıntı:
kullandığın malzemelerin ölçülerini vermen mümkünmü acaba ölçekli bir plan olursa belki bizde kendimize yapa iliriz.
Forum kısmında ahşap ölçüleri bulunuyor.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
elaziz2316' Alıntı:
ismail eline sağlık çok güzel olmuş,anlaşılan elin yatkın bu şilere,abine tabiki yap,ama buradakilerde abin kardeşin sayılır,üzülmesinler ;)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Para vererek aldı; ben şahidim..  :D  :D

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
elaziz2316' Alıntı:
    Adaşım görmüş olduğun makinanın parçaları olacak şekilde kontaplak gibi incelikte PVC malzemesi lazım. 8-10 cm kalınlığında olabilir. Ben bi tasarımını tekrar gözden geçireyim. Sana ebatlarını veririm. Eğer oradan kestrip alma imkanımız olursa neden olmasın. Ben Ö.M. ile sana ebatları veririm. Sonra ortaya çıkan ürünü tekrar forum üyeleri ile paylaşırız.
ismail abicim bizde senin işine belki yarayabilecek tek malzeme arada kullandıgın malzemeler olabilir acaba tavan veyahut kapı lambirisi ile olurmu bu bunların ölçüleri tavan lambirisi 20 cm genişliginde ve 6mt uzunlugunda  tavansa 10 cm e 6 mt  tabi bunlar birbirine geçme sistemi ile kenetleniyor sen kontrol et msj yazarsın abicim olabılır veya işe  yaramaz gbilerinden