yemler ve fiyatları

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
sevgili dostlarım ben kuşlarıma hazır karışık yem veriyorum bazende karış yemi sade darı ile karıştırıyorum fakat bu siteye üye olduktan sonra gördümkü yem hazırlamanında oranları varmış birkaç gündür araştırıyorumda beyaz darı ve aspur bulamadım sizler nereden temin ediyorsunuz ve fiyatı kaç para yardımcı olursanız memnun olurum tüm emekçilere selamlar...

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
abi bulunur diyorsunda burası silivri burada akvaryumculardan başka yem satan kimse yok çorluda bir toptancı var oradan sade ve karışık yem alıyorum onada aspur ve beyaz darı sordum yok dedi o yüzden bildiğiniz yerleri sormuştum ee malum fiyatta önemli tabii

Ergün DUYGU

Üyemiz
Adı
Ergün
Soyadı
Duygu
hiç bir yerde bulamassanız bir tanıdıgınıza söyleyim eminönünden alsın yollasın size :)

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
silivri istanbula çok yakın olmazsa yarım gününüzü harcıyacaksınız rami gıda sitesinde yayla tic var ordan alabilirsiniz

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
istanbula yolunuz düşerse sultançifligi eski edirne asfaltı yani cadde üzerinde 5 6 adet yemci bulunmakta istedigini bulabilirsin ben darıları üst üste 1,30 dan aspuru ise 3liradan alıyorum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
CEM173' Alıntı:
sevgili dostlarım ben kuşlarıma hazır karışık yem veriyorum bazende karış yemi sade darı ile karıştırıyorum fakat bu siteye üye olduktan sonra gördümkü yem hazırlamanında oranları varmış birkaç gündür araştırıyorumda beyaz darı ve aspur bulamadım sizler nereden temin ediyorsunuz ve fiyatı kaç para yardımcı olursanız memnun olurum tüm emekçilere selamlar...

Mümin TONGUR' Alıntı:
**(YENİ) TOPTAN YEM FİYAT LİSTESİ İÇİN BAŞVURU(KAMPANYA)

Arkadaşlar;
Diğer konuda yazdığım mesaj çok altta kaldığı ve bu yemden herkesin haberi olması için yeni bir konu açma gereği duydum.[
Resimdeki aynı karışık yemin kilo fiyatı şu an 2,30TL'dir.
İsteyen arkadaşlar bu konu altına bulundukları şehir ve istedikleri yem çeşidi ve miktarını yazabilirler.

Kilo ile kemik satışımız başlamıştır. Kilo 28 TL'dir. 100 KG ve üzeri herhangi yem alımlarında 25 TL'dir.

HER TÜRLÜ EVCİL ÜRÜNLERİ BULUNUR.

Mineralli kum 500 gr'lık şişede DAMLA marka : 1,25 TL

Diğer Yem fiyatları:
Akdarı: 2,10TL
Sarıdarı: 1,90 TL
Aspur: 3,25 TL 
Kendir: 3,60TL   
Nijer: 12 TL
Karışık: 2,30 TL 
Yulaf: 2,10 TL
Karışık kanarya yemi(meyveli-meyvesiz): 3,50  TL ]
İthal Ballı Mama(BRAVO) : 5 Kg. : 75 TL
1 kiloluk aynı mama :  17 TL ]

Küçük kendir bulunmamaktadır.  Gelince haber verilecektir.
Bu fiyatlara + nakliye eklenecektir.

Önemli Hatırlatma :
Gönderimlerimiz AMBAR ile yapılmaktadır. Otobüs ile isteyen arkadaşlar, otobüs ayarlamalarını kendileri yapıp, bize saat ve peron bildirmeleri gerekmektedir.
Nijer hariç diğer çuvallarımız 50 Kg.lıktır, siparişlerinizi buna göre vermenizi rica ederim.
Bilgilerinize

İletişim : mtongur@hotmail.com(Akşam 19:00'dan sonra açık)
Mümin  :0537 795 69 14(12:00-13:00 ve 17:30 dan sonra )
Ben daha önce mümin beyden  250kg  aldım.Güzel çıktı...

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
yahya bey çok teşekkür ederim bu paylaşımından dolayı ben buradan temin ederim artık gerekli olan malzemelerimi iyi günler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Mürekkep Balığı (Kalamar) var mı Mümin Bey ?

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Yahya SAYIN' Alıntı:
CEM173' Alıntı:
Fiyatlar uygunmuş gerçekten ...

Mümin TONGUR' Alıntı:
**(YENİ) TOPTAN YEM FİYAT LİSTESİ İÇİN BAŞVURU(KAMPANYA)

Arkadaşlar;
Diğer konuda yazdığım mesaj çok altta kaldığı ve bu yemden herkesin haberi olması için yeni bir konu açma gereği duydum.[
Resimdeki aynı karışık yemin kilo fiyatı şu an 2,30TL'dir.
İsteyen arkadaşlar bu konu altına bulundukları şehir ve istedikleri yem çeşidi ve miktarını yazabilirler.

Kilo ile kemik satışımız başlamıştır. Kilo 28 TL'dir. 100 KG ve üzeri herhangi yem alımlarında 25 TL'dir.

HER TÜRLÜ EVCİL ÜRÜNLERİ BULUNUR.

Mineralli kum 500 gr'lık şişede DAMLA marka : 1,25 TL

Diğer Yem fiyatları:
Akdarı: 2,10TL
Sarıdarı: 1,90 TL
Aspur: 3,25 TL 
Kendir: 3,60TL   
Nijer: 12 TL
Karışık: 2,30 TL 
Yulaf: 2,10 TL
Karışık kanarya yemi(meyveli-meyvesiz): 3,50  TL ]
İthal Ballı Mama(BRAVO) : 5 Kg. : 75 TL
1 kiloluk aynı mama :  17 TL ]

Küçük kendir bulunmamaktadır.  Gelince haber verilecektir.
Bu fiyatlara + nakliye eklenecektir.

Önemli Hatırlatma :
Gönderimlerimiz AMBAR ile yapılmaktadır. Otobüs ile isteyen arkadaşlar, otobüs ayarlamalarını kendileri yapıp, bize saat ve peron bildirmeleri gerekmektedir.
Nijer hariç diğer çuvallarımız 50 Kg.lıktır, siparişlerinizi buna göre vermenizi rica ederim.
Bilgilerinize

İletişim : mtongur@hotmail.com(Akşad 19:00'dan sonra açık)
Mümin  :0537 795 69 14(12:00-13:00 ve 17:30 dan sonra )
Ben daha önce mümin beyden  250kg  aldım.Güzel çıktı...

mumit

Takipçi Üyemiz
CEM173' Alıntı:
istanbul a yolunuz düşerseniz beşyüzevlerde eski edirne asfaltı 260.sokakta yemci var kg su sarı sarı 1.40 beyaz darı 1.80 aspur 2.60 yulaf 1.80 nijer 5.00 liradan yeni aldım bilginizle...

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Fiyatları bayağıdır güncellemiyorum. Arayanda dalga geçer gibi 3 kilo-5 kilo gönderin diyor. Gönderirim ama pahalı gelir kargoyla diyorum. Başka gönderme yolu soruyorlar. Sizce başka nasıl gönderebilirizki 3-5 kiloları? Akşamları msn açmaya korkuyorum. Bir sürü ekleyen var adam burdan msnimi alıyor. Sonra ya ben sizi niye eklemiştim diye bana soruyolar. Yem içindir kesin diyorum Ha evet doğru diyolar. 2 kilo gönderebilirmisin diyo. İyi göndereyimde kargo çok alır. o zaman kalsın diyolar. Abi bu şiekilde saatlerce msn ve telde konuşup miktarı sonunda söyleyip pahalı deyip vazgeçenler var. belki 100 kişi bu şekilde ekli msn imde hala da ekliyorlar. Bu yüzden güncellemiyorum. Sadece beni tanıyanlar arayıp isterse güncel fiyat alıp gönderiyorum. İstek olursa sizler için fiyat alırım.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
mumit' Alıntı:
CEM173' Alıntı:
istanbul a yolunuz düşerseniz beşyüzevlerde eski edirne asfaltı 260.sokakta yemci var kg su sarı sarı 1.40 beyaz darı 1.80 aspur 2.60 yulaf 1.80 nijer 5.00 liradan yeni aldım bilginizle...
BEŞ YÜZ EVLERDE TOPTANCI FİYATI DOĞRUDUR PREKENDEDE ALAMAZSINIZ FU FİYATLARA

By_RmZ

Yeni Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Özbilgin
Şu anda yem fiyatları ne durumda.Bende almayı düşünüyorumda :)

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
biz iki gün oldu aldık 50 kilo akdarı 75 lira kanarya yemi aldık sanırım 2300 lira olması lazım kilosu

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
AZİZ TÜRKER' Alıntı:
biz iki gün oldu aldık 50 kilo akdarı 75 lira kanarya yemi aldık sanırım 2300 lira olması lazım kilosu
Bir arkadaşın geçen hafta konyadan gelirken hem kendine hemde bana birer çuval 1300*50kg=65.ooTL ye getirdi sagolsun....:)

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
vivid marka yemlerin kg bazında fıyatları beyaz dari 1500 sarı 1400 karısık 1600 ince yem 2400 dir.25kglık kagıt cuvallarda

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
2010 yılından bu yana yem fiyatları karşılaştırması yapmak için faydalı olacağı düşüncesi ile bu eski konuyu arşivden bulup hortlatıyorum