blackdevil41
Uzman Üyemiz
arkadaşlar bu gün ertandan hazır içi oyulmuş 30 adet ağaç yuvalık altı aldım plastiklerden altlıklardan yavaş yavaş geçiş yaparak sonuçları takip edeceğim.
+1yavuz alptekin' Alıntı:HAYIRLISI OLSUN ABİ
hilmi benim verdiğim bıçakla açılmış olanlardanmı aldınhilmi akyldız' Alıntı:arkadaşlar bu gün ertandan hazır içi oyulmuş 30 adet ağaç yuvalık altı aldım plastiklerden altlıklardan yavaş yavaş geçiş yaparak sonuçları takip edeceğim.
Hilmi bey öncelikle hayırlı olsun. Sahibinden com da bulamadım. Link verebilirmisiniz?hilmi akyldız' Alıntı:ilker yuva resimleri sahibinden com da var numune için kendisiyle bire bir görüşürseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
+1Ahmet SALMAN' Alıntı:+1yavuz alptekin' Alıntı:HAYIRLISI OLSUN ABİ
mtongur' Alıntı:Hilmi bey öncelikle hayırlı olsun. Sahibinden com da bulamadım. Link verebilirmisiniz?hilmi akyldız' Alıntı:ilker yuva resimleri sahibinden com da var numune için kendisiyle bire bir görüşürseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Fiyatlar nedir bu arada. 20 kadarda ben almak istiyorum.
Ben sadece linki bulmana yardımcı oldum, yuvalıkların güzel olup olmadığını bilmem, çünkü ertan beyden yuvalık hiç almadım, ben yuvalıkları Yavuz abiden alırım, çokta memnunum...mtongur' Alıntı:Sağolun Yahya Bey; çok güzelyuvalıklar. Maaşımı alıp ilk fırsatta Ertan Bey'i arayacağım.