Yeni Başladım Sizce Yaptığım Yer doğrumudur.

fatihdav123

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
davulcu
Öncelikle şimdiden yorum yapan abilerime ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

3 lü 2 adet çifthane aldım hazır kuşçudan hazır takım aldım eş dedi toplamda 5 takım 1 takımım yumurtalı takımla değiştirdim diğerleri garanti dedi ama 1 aydır bakıyorum diğerlerinde  hiç bir tık yok.

bende araştırmalarıma göre ortam sıcaklığı az geliyor diye odanın içine strafordan oda yaptım ve içerisine termostat ve reziztans döşedim suanda oda içerisi 18.5 ila 19 derece arası değişiyor.

işe giderken(saat 10.00) led aydınlatmayı yakıyorum ve akşam iş çıkısı geliyorum hayvanların yemlerini sularını kontrol edip ışığı söndürüyorum (saat 21.00)

haftada 2 kere kuru mama aldım petshoptan onları veriyorum.

Yorumlarınızı Bekliyorum.

Takımları kızıştırmak için ne yapabilirim takımlardan 3 takım yuvaya bile girmiyor.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Selamlar
Ben sabah 9:00 aksam 21:00 uyguluyorum ışığı
sıcaklık 17-18 bile yeter bence...
mama haftada 2 yeterli bence de
mamaya keçiboynuzu tozu, bira mayası kalabilirsiniz...
suyunada e vitamini..
Emeginize sağlık güzel olmuş...
saygılar..

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Ayrıca en önemlisi sabır sabır sabır...
kuşlar yerine ve birbirine alissin gerisi gelir..
saygılar

fatihdav123

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
davulcu
Özcan bey yorumlarınız için teşekkür ediyorum bekliyorum sabırsızlıkla keçi boynuzu tozunu nerde bulabilirim acaba

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Rica ederimm..
Aktarlarda var..Mümkünse keçiboynuzundan kahve makinasında çektirin hazır almak yerine...
Mamaya çay kaşığının ucuyla azıcık serpin..
Saygılar...

Levodil

Takipçi Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
San
Fatih bey emeğinize sağlık.umarım bol yavrular alırsınız.sadece dikkatimi çeken bir husus var üretim hanenizde.gün ışığı alıyormu birde havalandırma varmı.ben göremedimde.gün ışığını led ışıkla çözseniz bile temiz hava da girmesi lazım diye düşünüyorum.Benim nacizane görüşüm.hayırlı üretimler dilerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatihdav123

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
davulcu
Işık girmiyor onun için led ısık yaptım şimdi havalandırmada alçıpanlar tavana sıfır değil havalandırması var yani

ALÜ CENGÜZ

Yeni Üyemiz
Adı
ALİ
Soyadı
CENGİZ
bye_happGAGA TAŞI -KUM-YUMURTA YAPMASI İÇİN KALALAK KEMİGİ -10 GÜNDE BİR SUPRADİN VİTAMİN VER - 10 GÜNDE BİR ELMA SİRKESİ SUYU VER 1 LİTRE DİNLENMİŞ SUYA 15 MİLİ GRAM KARIŞTIR 2 GÜN DURSUN SONRA NORMAL SU VER 10 GÜNDE BİR SUYA SARIMSAK KOY VER  SONRA CAM SİL FISFISIYLA ELMA SİRKESİNİ YUVAYA KAFESE KUŞA SIK GÖZÜNE GELMEMESİNE DİKKAT ET HAFTADA BİR YIKANMIŞ ISPANAK VER ZAMAN ZAMAN DOMATES VER

BEN SİSTEMİ KURALI 40 GÜN OLDU SALMA 25 ERKEK 35 DİŞİ 50-60 YUMURTA VAR 15-17 YUVADA EN FAZLA 7-8 YUMURTA VAR HER YUVADA 1 OLANDA VARYALNIZ 25 DİŞİ ANAÇ İDİ BİR YAVRU ALINMIŞ