yeni başlangıç

erdocan1

Yeni Üyemiz
Adı
talat
Soyadı
guler
Selamlar herkese Ben izmir karşıyakan erdogan(talat)bu  güzel  siteye yeni  üye  oldum .Muhabbet kuşu  üretimine merak  saldım tabi yavru  almak istiyorum fakat bu konuda çok acemiyim  bir yol haritası  çizmem lazım fakat bana yol gösterecek bilgilerini  paylaşacak  değerli  dostlara ihtiyacım  var.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Talat hoş geldin safa getirdin izmirli olduğun için izmirde muhabbet kuşu üreticisi fazlalıkla mevcut sana yardımcı olacaklarına inanıyorum tabiki izmirli arkadaşlarıda sen arayıp bulabilirsinde

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
öncelikle en iyi platformu seçtiğinize emin olun ve aramıza hoşgeldiniz umarım faydalı bilgiler verebiliriz :) muhabbet kuşu üretiminde öncelik Sabır'dır başka hiç bişiy değil eğer ki çok sabırlıysanız emin olun yavrunuzda olur işi ileriyede götürebilirsiniz :) öncelik olarak yavru kuş almanızı tavsiye ederim çünkü gidersiniz bi kuşçuya eş olarak bi kuş alırsınız fakat ne olduğu belirsizdir belki kısırlardır belki çok yaşlıdır yumurta yapmaz vs. gibi durumlarla karşışabilirsiniz o yüzden yavru almanız daha mantıklıdır 2-3 aylık yavru alsanız en çok 4 ila 6 ay beklerseniz ve kuşlarınız çiftleşme olgunluğuna gelir ve eş tutarlarsa eşleşip yavru alabilirsiniz. benim 7 aydır çiftim var ama halen yavru bekliyorum :) şu günlerde çiftleşiyorlar ama bakalım ne olacak sonu :) dediğim gibi yavru alıp onlara çok iyi bakıp yavru alabilirsiniz. Diğer üstatlarımında cevaplarını bekle onlar ne diyecekler bakalım :) Allaha emanet ol hakkında hayırlısı

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
hoşgeldiniz.bende size yavru alıp büyütmenizi tavsiye edeceğim.
bende izmirdeyim ama maalesef elimde satabileceğim yavru yok.başka arkadaşlarda varsa sizinle irtibata geçeceklerdir

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Hoş geldiniz doğru yere baş vurdunuz yardım için.Arşivi incelesen dahi baya bilgi sahibi olabilirsin.

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Yavru alarak başlamak en mantıklı karar.Ayrıca aramıza hoşgeldiniz...