YENİ DİŞİ MUBİŞ

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Slm muhabbet doslarım bugün yeni bir tane dişi muhabbet kuşu aldım malum aylardır ugraştıgım çiftimde daha bir içrarat çıkmadı.Şimdi siz ustalarımın yardımına ihtiyacım var.Dişi kuşu erkeyin yanına ne zaman atayım? birde erkek diyer dişinin yanında günü onu kovalamakla geciyor zavallının :)) onlarıda ayırmalımıyım yoksa erkek için farketmezmi acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese tşrler....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
şehzade16' Alıntı:
Slm muhabbet doslarım bugün yeni bir tane dişi muhabbet kuşu aldım malum aylardır ugraştıgım çiftimde daha bir içrarat çıkmadı.Şimdi siz ustalarımın yardımına ihtiyacım var.Dişi kuşu erkeyin yanına ne zaman atayım? birde erkek diyer dişinin yanında günü onu kovalamakla geciyor zavallının :)) onlarıda ayırmalımıyım yoksa erkek için farketmezmi acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese tşrler....
sedat
biraz karışık yazdın gibi
çalışmayan bir takım olduğunu söylüyorsun yeni bir dişi aldım diyorsun anladığım kadarıyla
erkeğinde hazır zannediyorum çalışmayan eski takımı boz yeni aldığın dişiyle  eşleştir eğer yeni aldığın dişide hazırsa mesele yok hemen eşe atabilirsin hemen eşe atmanda bir sorun yok

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
abi benim anladığım kadarıyla 2 dişi 1 erkeği aynı yere atmış.

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
sedat
biraz karışık yazdın gibi
çalışmayan bir takım olduğunu söylüyorsun yeni bir dişi aldım diyorsun anladığım kadarıyla
erkeğinde hazır zannediyorum çalışmayan eski takımı boz yeni aldığın dişiyle  eşleştir eğer yeni aldığın dişide hazırsa mesele yok hemen eşe atabilirsin hemen eşe atmanda bir sorun yok
Evet selehattin abi biraz karışık olmuş ben daha öncede forma yazmıştım 10 ayı geckindir elimdeki çiften yavru ala bilmek için yapmadıgım ugraş kalmadı ama nafile herşey boşa işin ilginç tarafı çiftler çok iyi anlaşıyor fakat dişi yuvaya hiç ilgi göstermiyor sorun nerde bulamadım bende yeni bir dişi kuş aldım birde onunla şansmı denemek istiyorum ama diyerinde yaptıgım hataları yapmak istemediyimden sizin gibi deyerli ustalarımın yardımlarına ihtiyacım var..

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
abi benim anladığım kadarıyla 2 dişi 1 erkeği aynı yere atmış.
Mehmet abi yeni aldıgım dişi şuan ayrı kafeste henüz erkeyin yanına atmadım.Erkek diyer dişinin yanında ondan ayırayımmı hemen onu ögrenmek istedim.. :)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bana sorarsan eski dişiyi elinde tutma. Hemen gönder. Tabi manevi değeri yoksa. Yeni dişiyi de ayrı kafeste tutmaya devam et. 15 gün sonra aynı yere at bakalım. Alışma süresi ver bence. Ama direk atıcam diyorsan o da olur. Problem olacağını zannetmem. Erkeklerde seçicilik daha azdır.

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bana sorarsan eski dişiyi elinde tutma. Hemen gönder. Tabi manevi değeri yoksa. Yeni dişiyi de ayrı kafeste tutmaya devam et. 15 gün sonra aynı yere at bakalım. Alışma süresi ver bence. Ama direk atıcam diyorsan o da olur. Problem olacağını zannetmem. Erkeklerde seçicilik daha azdır.
Evet abi dişiyi biraz önce erkeyin yanına attım biraz cazgır birşeye benziyor çok fene ısırıyor yaaa :D .Diyer dişiyi elimde tutmayı düşünüyorum daha sonra onada güzel bir erkek alıp ondanda yavru almak istiyorum çünkü kuşlarımın ikiside iri çins.Ama aldıgım yeni dişi yerli onuda ilerde deiştitirim belki...

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Arkadaşlar yeni aldıgım dişiyi 4-5 saat oldu erkeyin yanına attalı fakat erkek kuş busefer pek oralı olmadı diyer dişiyi attıgım zamanlar arkasında dönüp duruyordu ama buna pek ilgi göstermedi.Dişiyi beyenmedimi acaba yoksa daha çokmu erkek beklememmi lazım?

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Birde yuvayı hemenmi takayım kafese yoksa biraz zaman gecsinmi?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
şehzade16' Alıntı:
Arkadaşlar yeni aldıgım dişiyi 4-5 saat oldu erkeyin yanına attalı fakat erkek kuş busefer pek oralı olmadı diyer dişiyi attıgım zamanlar arkasında dönüp duruyordu ama buna pek ilgi göstermedi.Dişiyi beyenmedimi acaba yoksa daha çokmu erkek beklememmi lazım?
4-5 saatte her kuş eş tutsa herkes kuş fabrikası açardı :)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Sedat ben senin yerinde olsam birde erkek alır eski dişinin yanına atardım nasılsa satmıyacam diyorsun kalabalık ortam daha iyi gelir kuşlara hem nerden biliyorsun sorunun dişide olduğunu belki erkekte bende ele alışkın bir erkek var dişi eşleşme pozusyonunu alıyor ancak erkek hiç oralı bile değil bence bi düşün dediğimi

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YUVALIĞI HEMEN TAKMA DAHA ÖNCEKİ DİŞİYE ALIŞTIĞI İÇİN ERKEGİN BİRAZ TEDİRGİN DURABİLİR

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
enginersin' Alıntı:
Sedat ben senin yerinde olsam birde erkek alır eski dişinin yanına atardım nasılsa satmıyacam diyorsun kalabalık ortam daha iyi gelir kuşlara hem nerden biliyorsun sorunun dişide olduğunu belki erkekte bende ele alışkın bir erkek var dişi eşleşme pozusyonunu alıyor ancak erkek hiç oralı bile değil bence bi düşün dediğimi
Zaten bende öyle yamayı düşünüyorumEngin kardeş.Güzel bir iri çins erkek kuş alabilirsem eyer onunla eşleştiricem ingiliz veya jumbo hayırlısı bakalım.Erkekte sorun oldugunu sanmıyorum çönkü sürekli dişiye kur yapıp ayagıyla dişinin üzerine çıkmaya çalışıyor fakat dişi kacıyor ondan.Şansımı birazda yeni aldıgım dişiyle deniyicem bakalım inşallah bu nda başarılı olurum...

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
şehzade16' Alıntı:
Zaten bende öyle yamayı düşünüyorumEngin kardeş.Güzel bir iri çins erkek kuş alabilirsem eyer onunla eşleştiricem ingiliz veya jumbo hayırlısı bakalım.Erkekte sorun oldugunu sanmıyorum çönkü sürekli dişiye kur yapıp ayagıyla dişinin üzerine çıkmaya çalışıyor fakat dişi kacıyor ondan.Şansımı birazda yeni aldıgım dişiyle deniyicem bakalım inşallah bu nda başarılı olurum...
inşallah başarırsın