yeni dükkan

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar allah nasip ederse, bu hafta 29 mt kare bı dukkan tutuyorum..
...mal sahıbı ıle anlastık dukkanın eksıklerını yapıp verıcek anahtarları.
üretimi tek tek kafeslerde yapmayı düşünüyorum..
.. onerılerınız gorus ve dusuncelerınız benım ıcın cok onemlı
nelerı yapmam nelerı yapmamam lazım.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
öncelikle  hoş geldiniz hayırlı olsun bana kafesde bakımı zor geliyor gözlerde yapıyorum temizliği daha pratik geliyor diğer arkadaşlarda  size fikirlerini söyleyecektir hangisi kafanıza yatarsa onu yapın derim.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Salih kardeş öncelikle tutacağın dükkan hayırlı olsun tek tek kafeste olur katlı kafeslerde olur bu senin bütçenle ilgili imkanın varsa katlı box larda yapsan daha derli toplu olur

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Salih Bey Hayırlı Olsun; İstedikten ve emek verdikten sonra Başarı muhakkak gelecektir..

Tekli Bağımsız tel kafeslerinde avantaj ve dezavantajları vardır..
  Çok katlı  tel kafeslerinde avantaj ve dezavantajları vardır..
  Çok katlı Box larında avantaj ve dezavantajları vardır..

Yerinizde olsam tercihi yapmadan önce Üretimhane olacak Dükkanın Isı, nem, havalandırma vb. özelliklerini ve Kuşları dinlendireceğim Dönemi belirleyerek karar verirdim. Zira Bazı Üreticiler Kış aylarında, Bazılarıda Yaz aylarında üretime ara verip Kuşlarını dinlendiriyorlar..
  Örneğin Üretimhane yazları da serin ise Tel kafesler önerilmiyor..
  Hayırlı Olsun..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Salih Kardeş, dükkanın hayırlı, kuşların bol yavrulu olsun. Allah utandırmasın.

Senin bilgi seviyeni bilmediğim için alırken dikkat ettiklerimi yazdım, tereciye tere satmak istemem ;)

Kuşları yavru al, alırken dikkatli ol, teker teker bak yavrulara hastalık varmı, dik duruyormu, tüyleri kabarmış mı, ishal varmı, gagasında problem varmı, Bazı yerlerde anaç veriyorum diye 6-8 yıllık dişileri vermeye çalışıyorlar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Hayırlı olsun tekli kafeste bakacaksan büyük ızgaralı tavalı olanları terçih et temizlik yaparken kolaylık sağlar

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
arkadaslar ilgi ve alakanız için hepinize teşekkür ederim
......mehmet beyin söylediği gibi kuşları yavru almayı düşünüyorum.
çifthane salmada alabılırım fakat cıfthanelerın boyutları kucuk oldugu ıcın tekli geniş kafes almayı düşünüyorum....
..resimlerlede paylaşım yaparım
allah nasip ederse güzel olucak

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
toplu yavru satısı yapabılecek olan varmı arkadaslar...damızlık yetiştirilmek üzere

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Salih Kardeş, dükkanın hayırlı, kuşların bol yavrulu olsun. Allah utandırmasın.

Senin bilgi seviyeni bilmediğim için alırken dikkat ettiklerimi yazdım, tereciye tere satmak istemem ;)

Kuşları yavru al, alırken dikkatli ol, teker teker bak yavrulara hastalık varmı, dik duruyormu, tüyleri kabarmış mı, ishal varmı, gagasında problem varmı, Bazı yerlerde anaç veriyorum diye 6-8 yıllık dişileri vermeye çalışıyorlar.
mehmet bey hayırlı olsun sizde yeni başladınız sanırım..
yavruları nekadr fıyattan aldınız. hepsını bı yerdenmı temın ettiniz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı uğurlu olsun Salih bey. Herşey umduğunuz gibi olur inşaallah. Ben kendi yaptığım boxları kullanıyorum ve çok memnunum. Daha önce kafes üretimide yaptım ama temizlik baya vakit alıyordu.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Tek tek kafeslerde bakım zor olur...(özellikle temizlik zor olur, temizlik yaparken kafes yerinden oynayacak ve kuşlar her seferinde rahatsız, huzursuz olacak)
Bence en uygun katlı box larda ve altları tavalı olanlarda yapsan daha iyi olur...Ama illaki tekli ayrı ayrı kafesler olsun dersen onlarında tavalı olanlarını tercih etki alt temizliği bakımı kafesleri yerinden oynatmadan yapabilesin...

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
salih kardeş dükkanın hayırlı olsun arkadaşların dedigi gibi katlı olanlar daha iyi temizlik ve görünüm acısından yavrudan yetiştirmek istiyorsan ben sana yardımcı olurum istersen ben  izmir kuş pazarında yuvalık satıyorum pazar günü gel sana yardımcı olurum kaliteli güzel damızlıklar buluruz .

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
salih kardeş hayırlı uğurlu olsun,kuşları yavrudan alman en doğrusu biraz sabır gerekir,kafes sistemine gelince ben selahattin abiyi örnek aldım,amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşündüm,box larımıda mobilya imalatçısı olduğum için kendim yaptım,gayet memlunum hemde hava akımına karşı daha koruyucu oluyor,dükkan sahibiyle sözleşmeni sağlam yap,yarın çık der çok zorlanırsın kuşlarda zarar görebilir nacizane tavsiyem.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
s.yılmaz' Alıntı:
Evet 1 ay oldu başlayalı. Kuşları çevremdeki arkadaşlardan aldım. Kan değişimi olsun diye 3 farklı yerden aldım. Haftaya 200 e tamamlanacak. Fiyatı özelden atarım söylemeyeyim burda yanlış anlaşılabilir.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
MEHMET KIDIR' Alıntı:
s.yılmaz' Alıntı:
Evet 1 ay oldu başlayalı. Kuşları çevremdeki arkadaşlardan aldım. Kan değişimi olsun diye 3 farklı yerden aldım. Haftaya 200 e tamamlanacak. Fiyatı özelden atarım söylemeyeyim burda yanlış anlaşılabilir.
mehmet bey yanlış anlaşılacak birşey yok burası paylaşım sitesi,piyasada 13-14 lerede kuş var sonuçta,bilgilerinizi portalda paylaşırsanız bizimde aklımızda soru işareti kalmamış olur,teşekkürler..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Piyasayı düşürdüğüm için kızan arkadaşlar olabilir diye söylemedim. Aklınıza bir şey gelmesin. Saklamak için nedenim yok :) 13- 17 arasında topladım.

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
arkadaslar hepinizden allah razı olsun
bılgılerınızı benımle paylastıgınız ıcın...
..hepinizin dediği gibi tekli kafesten vazgectim....4 lü box larda yapıcam üretimi

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
MEHMET KIDIR' Alıntı:
Piyasayı düşürdüğüm için kızan arkadaşlar olabilir diye söylemedim. Aklınıza bir şey gelmesin. Saklamak için nedenim yok :) 13- 17 arasında topladım.
fiyatlar pıyasada bu sekılde zaten normal.. aradakı farkta kusuna gore degısıyo
12ye satan bıle bılıyorum..
çok teşekkurler

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Rize'deki petshoplarda doğuda 12.5 liraya birşeye benzemeyen çok kuş olduğunu söyledi.Ama almıyoruz dedi.Fiyatlar çok düşük cidden.