yeni muhabbet kuşu

torun40

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
torun
mrh ben aranıza yeni katıldım bir tane muhabbet kuşu alacağım ama hangi ırk olduğunu hala karar veremedim  benimle oyun oynayan, hareketli bir kuş istiyorum ben aşağıyakuşta aradığım nitelikjleri yazacağım bu niteliklere uyan hangi ırktır

oyun oynayan

iyi uçan

ele gelen

konuşan

omzuma konan

hareketli

Ergün DUYGU

Üyemiz
Adı
Ergün
Soyadı
Duygu
Hoşgeldiniz...
Bu istekleriniz size bağlıdır sizin kuşunuzu nasıl eğittiğinize bağlı. Güzel bir eğitimle zaman ayırmayla isteklerinizin karşılıgını alabilirsin...

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
öncelikle yavru ve erkek kuş olması lazım bunun için yakınınızda bir üretici varsa kapısını çalın olmadı petshop

torun40

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
torun
hangi ırk bu niteliklere uygundur
bazıları çekoslavak jumbo ingiliz muhabbet kuşları iri olduğundan fazla hareket etmez diyolar ben ise hareketli bir kuş istiyorum hangi ırklar yazdığım nitelikleri taşır
ingiliz mi yerli mi çekoslavak mı

torun40

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
torun
Ergün DUYGU' Alıntı:
Hoşgeldiniz...
Bu istekleriniz size bağlıdır sizin kuşunuzu nasıl eğittiğinize bağlı. Güzel bir eğitimle zaman ayırmayla isteklerinizin karşılıgını alabilirsin...
bütün ırklarda mı karşılığını alabilrim

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Sevgili Mehmet Kardeşim,
Sen bir MuhabbetKuşunu evcillleştirmek istiyorsun, Ama O evcilleşmek isteyecek mi ?
  MuhabbetiKuşunu yalnız besleyeceksin, ama Onların en büyük fobisi dir yalnızlık..
  Onlar konuşmadılar, konuşmayacaklar..  belki 3-5 kelime ezberletebilirsin ama saati sorsan cevap veremezler..
  Evcil sahipleri, evcil kuşarını oyuncağı olarak görürler..
  Herbirini bir insanmış gibi önemseyelim ama insanlaşmalarına izin vermeyelim..

Önerim, 2 tane (yada daha çok) alın birbirleriyle oynasınlar, Beraber uçsunlar, birbirleriyle konuşsunlar; Belki bir süre sonra Ebeveynleri gibi Anne-Baba olmak isterler, Siz de torunlarınızı sever mutlu olursunuz.. Saygılarımla..

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
aldığınız kuş yavru olunca eğitmeniz çok kolay olacaktır öteki türlü cinsi fark etmez

torun40

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
torun
bazıları çekoslavak ve ingilizler biraz iri olduğundan  iyi uçamazmış öyle duydum
bana hangi ırkı önerirsiniz