Selahattin bey bu işin fabrikatörü olunca herkesin fabrikatör olmasını istiyor galiba.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:mehmet maşallah çok güzel olmuşlar kuş fabrikası kuracaksın galiba kocaman yapmışsın salmaları
ALLAH HERKEZE KISMET ETSİNMünah Özoğlu' Alıntı:Selahattin bey bu işin fabrikatörü olunca herkesin fabrikatör olmasını istiyor galiba.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:mehmet maşallah çok güzel olmuşlar kuş fabrikası kuracaksın galiba kocaman yapmışsın salmaları
Yasin Kardeş, Salma Üretiminin Avantajları olduğu gibi Dezavantajlarıda var. Sitemizde bu konuyla ilgili mesajları bulabilirsin. Oku, Dene, Tercih senindir.. Şimdi den Hayırlı olsun..YASİNN43' Alıntı:ABİLERİM ŞİMDİDEN KUSURA BAMAYIN SORUM İÇİN.SALMA ÜRETİMİ NASIL OLUR.BEN YILLARDIR KAFES ÜRETİMİ YAPIYORUM.YENİLİK VE KOLAYLIK İSTİYORUM.BEN KÜTAHYADA OTURUYORUM.BURDA HERKES KAFESTE ÜRETİM YAPIYOR.ONUN İÇİN KİMSEDEN YARDIM ALAMIYORUM.BİLGİNİZ İÇİN SAOLUN.....
çok güzel bi atolyeniz olmuş abi Allah utandırmasınMehmet Kıdır' Alıntı:Teşekkür ederim arkadaşlar, Selahattin abicim 16 m2 lik kuşhane işte, fabrika değilde atölye diyelim, ;D