yeni üretici

mkayagull

Yeni Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
kaya
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama çok seviyeli bir ortamda bulunduğumun farkına vardım ben ağrı patnosta kuş üretimi yapmak istiyorum ama ulaşım sorunu olduğu için bir türlü aradığım çiftlere sahip olamadım bana bu konuda yardımda bulunabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum

mkayagull

Yeni Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
kaya
bana tavsiye edebileceğiniz üç çift kuş alabileceğim arkadaşlar varmı acaba

mkayagull

Yeni Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
kaya
tanselden iki çift almayı düşünüyorum kuşları yaban tv dede çıkmıştı

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar muharrem arkadaşımızla az önce telefonla görüştük kendisi balıkesirli ve ağrı patnosta görevli bir arkadaşımız yeni üretim konusunda kendisiyle görüştük üretim yapmak istiyor yavru kuşlan başlaması için kendisine izah ettim inşallah yavru kul toplayıp üretim işine başlayacak hayırlısı olsun

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
ben van erciş te oturuyorum üretim yapmaktayım jumbo ingiliz ve yerli yavru isterseniz yardımcı olabilirim zaten mesafede 45 dakika yakınız yani eger düşünürseniz yardımcı olurum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hayırlı Olsun Muharrem bey, Aileye HoşGeldiniz..

Üretime yavru kuşlarla başlamanın avantajları çoktur.. Ben size kendimce en önemli 3 tanesini yazacağım:
    1) 35-40 günlük yavruların Ebeveynlerinden şiddet görüp-görmediklerini ilk bakışta anlayabilirsiniz, fakat yetişkinlerde bunu anlamak imkansız. Ebeveynlerinden şiddet görmüş yavrular kesinlikle yavrularına şiddet uyguluyorlar. "Yavru kuş yuvada gördüğünü yapar"..
    2) Yaklışık 12. haftasında yavruluk tüylerini bırakıp yetişkin tüylerini alacaklardır. Cere rengi gibi tüy değişim sürecide kuşun sağlığını gösterir. Sağlıklı bir kuş tüy değişime girer ve kısa sürede çıkar.
    Bir kuş tüy değişimine giremiyorsa sağlığı iyi değildir ve hasta kuşlar üremez. Ayrıca tüy değişiminden kısa sürede çıkamayan bir kuşun damızlık statüsü yeniden düşünülmelidir.
    3) Yavru kuşları daha ucuza alabilirsiniz. Yetişkin bir çift fiyatına 5-6 yavru alınabilir..

Bunları sizlerle paylaştım, çünkü bu Ülkenin daha çok sayıda Muhabbetkuşuna ihtiyacı var..

E

elaziz2316

Guest
Hayırlı olsun. Tez zamanda üretimhane şeklinde üretime geçersiniz inşallah.

mkayagull

Yeni Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
kaya
dorutay erciş te nerdesin bana yazarsan sevinirim birde telini yazarsan seninle görüşmek isterim

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
muharrem abi elimziden gelen ne varsa yapmaya hazırız sen yeterki ercişe gel misafirimiz ol