arkadaşla üretimhane için dükkan buldum 50 m2 şu anda bulunduğum üretim haneye 5 mt uzaklıkda kafamda yumurtalı yavrulu çiftleri taşıma konusunda bazı düşünceler var ama sizinde görüş ve tecrübelerinizi almak istiyorum
Sevgili kardeşim aynı dert bendede var bende yeni taşıdım muhabbetlerimi. Yavruları aşırı kıskanan çiftler varsa yumurtaları atıyorlar fakat çıkmış olan yavrularda pek sorun yaşamadım birde taşımanı gece yap taşıyacağın yerin düzenini önceden kur. Kuşları taşıdığın gün de sularına vitamin takviyesi yap çok fazla sorun yaşamazsın. ama dediğim gibi çok kıskanç çiftler yumurtaları kırabiliyor.
Hilmi, Yavrulu çiftlerinde sorun yaşamazsın tahmin ediyorum Ama yumurtalılarda imkanın varsa son yumurtanın da çıkması beklemelisin..
Yeni üretimhanen Hayırlı olsun..
Bencede yavrulu çiftlerde sorun pek olmaz nadir birkaç çiftte yumurtalara yatanda olabilir ama yatmayacakmış gibi hazırlan yılmazın dediği gibi 3 4 ayı göze al stres yaparlarsa
Mesafe uzak değil. Yerleştireceğiniz yeri ayarlayın ilk önce karanlıkta taşırsanız sizin için iyi olur. Çok fazla sorun yaşamayacaksınız emin olun araça bindirip sarsma gibi bi durumunuz zok yazdığınız kadarıyla. Ben Maraştan Gaziantebe taşıdım sadece 2 çiftim yumurtaları kırdı başka sorun olmadı. Çok fazla korkulacak bi durum değil.