Yeni Versiyon Yuva Kartı Resmi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Kuşların Kuluçka Dönemlerinde Yapmış Olduğu Bütün Hataları Ve Davranışları Tek Kart Üzerinde Belirtmeye Çalıştım bir haylide fazla bastırdım ocak ayında feshaneye gelecek arkadaşlar bana unutturmasınlar onalara bu kartlardan verecem

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
:) bende yarısı açılmıştı, ondan altı sandım. Kuluçka dönemlerinin altındakiler okunmuyor, sadece bendemi acaba sorun.

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Evet alttaki yazılar yani kuşun davranışları hakkında kısmı okunmuyor ben resmi 800x600 boyutuna getirdim ama yinede tam net degil

Sanırım flash,lı çekim oldugundan dolayı okunmuyor

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ocak ayında feshaneye gelecek arkadaşlar bana unutturmasınlar onlara bu kartlardan verecem
  Gelmeyene verme Abi, Tam tekmil hepimiz orada olalım..  :D  :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kuşların Kuluçka Dönemlerinde Yapmış Olduğu Bütün Hataları Ve Davranışları Tek Kart Üzerinde Belirtmeye Çalıştım bir haylide fazla bastırdım ocak ayında feshaneye gelecek arkadaşlar bana unutturmasınlar onalara bu kartlardan verecem

Ocak ayında oradayız abi banada ayarlamayı unutma

kelkeci

Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
TÜTER
Yuva kartına ihtiyacım var geriye dönük inceledim, en uygunu Selehattin Abimizin ki gibi duruyor fakat yazanlar net okunmuyor acaba elinde bu karttan olan veya okunabilir şekilde bilgisayar ortamında sahip olan biri  tekrar yükleyebilirmi. Şimdiden teşekkürler....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Barış TÜTER' Alıntı:
Yuva kartına ihtiyacım var geriye dönük inceledim, en uygunu Selehattin Abimizin ki gibi duruyor fakat yazanlar net okunmuyor acaba elinde bu karttan olan veya okunabilir şekilde bilgisayar ortamında sahip olan biri  tekrar yükleyebilirmi. Şimdiden teşekkürler....
+1

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
okuyamayan arkadaşlar için yazıyorum.
1- İlk yumurtlama tarihi
2- Yumurta yiyor
3- Yumurtaya oturmuyor
4- Yumurtayı dışarı atıyor
5- Tüy yiyor
6- Yavru dövüyor
7- Yavru öldürüyor
8- Toplam yaptığı yumurta adedi
9- Döllü yumurta
10- Dölsüz yumurta
11- Çıkan yavru
12- Ölen yavru
13- Büyüyen yavru

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Barış TÜTER' Alıntı:

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
başkanım bu karta çok ihtiyacım var yalnız anlamadığım taraf ocak ayında feshanede hangi etkinlik var ocakın ilk haftası kocaelinde türkiye yarışması yokmu  feshanedede olsa geleceğiz tabi.....teşekkürler başkanım rabbimiz seni başımızdan eksik etmesin.... alkisd alkisd