yeni yeme düşen yavru

tarık16

Takipçi Üyemiz
Adı
tarık
Soyadı
ünlü
ustalar yeni yem yemeye başlayan kuşlarıma bisküvi havuç ve yumurta ile rondodan geçirip mama hazılıyorum fakat yüzüne bakan yok mama verdiğimde yemleri mi kaldırcam mama yemelerini sağlmak için ne yapmam lazım tşk

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
şimdi yem kırmakla falan meşgul oldukları için sana yemiyorlarmış gibi gelebilir ama onlar ihtiyaçları kadar olanını yiyorlardır çok fazla yemelerini beklemeyin çünkü yetişkin bir kuş bile günde 10-15 gram arası yer diyor ustalarımız.

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Tarık bey kardeşim,Rondadan geçirdiğinde Çamur gibi olmuyormu.
İstersen biraz galeta unuda katarak Normal Rende ile rendeleyip,içlerine 1 çay kaşığı sıvı yağ karıştırıp öyle verin.
Saygılar.

tarık16

Takipçi Üyemiz
Adı
tarık
Soyadı
ünlü
evt çamur gibi oluyor normal rende ile yaparım bundan sonra teşekkürler

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
mısır unu ve pirinç unu ilave edebilirsiniz vitaminli pirinç unları var elmalı, muzlu onlarıda karıştırabilirsiniz.

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
evet abiler yumurtayı rondadan gecırınce aynı hamur  oluyor  bu yuzden ben ilk once  havuc,marul ve biberi  rondadan gecırıp  yumurtayı rende ile  yapıyorum ve en son refik abiden aldıgım hazır mama ile paçal yapıyorum kuşlar zevkten 88 köşe :)

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
yok yemleri kaldırmayın yemin yeri ayrı mamanın yeri ayrı

tarık16

Takipçi Üyemiz
Adı
tarık
Soyadı
ünlü
peki hazır mama olarak hangi marka mamayı tavsiye dersiniz ve nerden bulabilirim

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
tarık bencekuşların refik abının mamasına alıskın olarak buyuduler onu hıc bozma derım refık abıye ulas kargo ıle sana gondersın ıçıne sadece yumurta ve havuc doğraman yeterlıdır bak o zaman nasıl saldıracaklar gor....

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Ben de Refik abiden aldım mamaları çok memnunum,yemeyen kuş yok,yavrularda gayet sağlıklı büyüyorlar.Refik abi ile irtibata geçersen daha detaylı bilgi verecektir.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Devamlı aynı mamayı kullanmanızdada fayda var kuşlar yapılan değişikliklere zor uyum gösteriyorlar

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
yavuz alptekin' Alıntı:
aktiv mama bisco hazır mama kullanıyordum ama sitemizde Refik Türk abimizin kendi yaptığı mamalar var onlardan kullanmaya başladım ve çokda memnunun daha önce bu mamayı kullanan arşadaşlarımızda oldu ve hepside bildiğim kadarıyla memnun kalmışlardır sanada tavsiye ederim
EVET DEVAMLI OLARAK KULLANIYORUM BİRAZ İÇİNE BENDE KENDİMCE KATKI YAPIYORUM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Devamlı aynı mamayı kullanmanızdada fayda var kuşlar yapılan değişikliklere zor uyum gösteriyorlar
  Aynen katılıyorum; Daha önce yemedikleri bir besini ancak elinize alıp zorlayarak yedirebilirsiniz. Yemliğinde, mamalığında kafes zemininde olmasının faydası olacaktır.