Yılmaz KURŞUN Ve Çetin GÖKMEN Arkadaşlarımın Ziyaretleri

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu Akşamda Yılmaz Ve Çetinin Biraz Rotarlıda Olsa Yanıma Geldiler Üretim İle İlgili Birtakım Konuları Konuştuk Sohbet Ettik Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.
Sabahta zeki mülayim arkadaşımız ankaradan ziyaretime gelmişti dalgaya geldik resim çekmeyi unuttuk

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
rotar yılmazdan kaynaklandı selahattin abi bir türlü kendi kuşlarından ayrılamadı ama hakta verdim şahane kuşları var ayrıca beni bugün çok güzel ağırladı çok güzel bir gün geçirdik sanada iyiki uğramışız çok güzel sohbet oldu ikinizede teşekkürler bende beklerim

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Çetin arkadaşımızla (GÖKMEN) geçtiğimiz hafta planladığımız görüşmemizi bu gün yaptık. Yemden Suluğa, Mamadan Prebiyotiğe istişareler yapabildik; Bir çok konuda Eksiklerimi ve bir çok konu/sorunda Alternatif çözümler kazanmış oldum; Çok Teşekkür ediyorum..

2 Fotoğrafta ben eklemek istedim fakat PC oldukça yorgun.. Bugün yarın ekleyeceğim İnşAllah..

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
Süper görüntüler, güzel ve faydalı bir ziyaret olmuş. İşleri biraz hafifleteyim geleceğim yine bende :)

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
cok güzzel ya keske tüm arkadaslar birlikte olsa tanışmış kaynaşmış oluruz sıcak kanlı insanların bulunduğu süper bir ortam  ;D

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Çetin Beyi gasaray bayrağı sanıyordum :) sonunda gül cemalini gördük. Muhabbet ettiklerimizin yüzlerini görmek daha güzel oluyor.

Selahattin abi, bundan sonra foruma üye olanlardan bir boy fotoğrafı alalım :) birde senede bir gün buluşalım bir yerlerde.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
galatasarayın durumu kötü bu günlerde değiştiremem şampiyon olsun kendi resmimi koyarım biz kötü gün  dostuyuz mehmet bey :D :D :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Çetin Beyi gasaray bayrağı sanıyordum :) sonunda gül cemalini gördük. Muhabbet ettiklerimizin yüzlerini görmek daha güzel oluyor.

Selahattin abi, bundan sonra foruma üye olanlardan bir boy fotoğrafı alalım :) birde senede bir gün buluşalım bir yerlerde.
Mehmet zaman zaman arkadaşlarla bazı etkinliklerde buluşuyoruz  mesela bu pazarda Bursa yarışmalarına gidiyoruz zamanınız varsa sizleride görmek isteriz

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İnşallah abi, kısmet olurmu bilmem, baya hasta kuşum var, ellen besliyorum. İnşallah diyelim.