Yılmaz Kurşun Ziyaretime geldi

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
ahmet klima bile fayda etmedi çocuk sırılsıklam oldu zaten kendisi askerliğini deniz komandosu olarak yapmış kardak adasına ilk çikarma yapanlardanmış
bende daha önce nerde gördüm diyodum meğer adadanmış :)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Selahattin Abi, Senin Ofise de Bir havalandırma sistemi lazım..

Ayrıca ben Bugün başka bir Asker resmi görmüştüm çok komikti, Onca insan arasında nasılda yürüyordu tek başına boşluğa doğru uygun adım..  :D  :D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yılmazın isim babası sayın ercan kuraktır  bende ilaveten kurşun diyeceğim bundan sonra ve ilker sen eski emekli ordu mensubusun sitedeki arkadaşlarımız bilmez belki önce takım mı mangamı nasıl olacaksa meseleyi hallet artık

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      Selahattin Abi, Senin Ofise de Bir havalandırma sistemi lazım..

Ayrıca ben Bugün başka bir Asker resmi görmüştüm çok komikti, Onca insan arasında nasılda yürüyordu tek başına boşluğa doğru uygun adım..  :D  :D
düşman askeri gibiydi sanki dimi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Valla Nereden bakılırsa bakılsın Türk değildi.  Türk ler Çalışkan ve onurlu olur..

Ama Askerlerden çok korkan var biliyorum.. "Asker Dost tur, Asker can." Dünya Ordularla yürüyor..

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
abi mangaları takımları bölükleri taburları alaylar hazır burda sanırım senden başka alay yok 50 takım kuşu olanlarda bölük olur  ayar çekeriz abi oğlaklar bitecek bak yetiş

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ilker ertürk' Alıntı:
abi mangaları takımları bölükleri taburları alaylar hazır burda sanırım senden başka alay yok 50 takım kuşu olanlarda bölük olur  ayar çekeriz abi oğlaklar bitecek bak yetiş
ilker ramazan diye taviz veriyorsun ama bi anda yerden biter gibi muratlıda olabiliriz

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  İlker, Selahattin Abimizin Taburunu/Tugayını ağırlamak kolay olmayabilir. Ama çok zor olacağınıda sanmıyorum. Hayırlısı..