yulafla vedalaşma zamanı

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
artık havalar sıcaklık etkisini azaltmaya başlıyor malum önümüz kış artık yemlerin içinden yulafı az az alalım bir ay sonra tamamen keselim sonra kuşlar kışın zorlanmasın ayrıca havandırma saatleride değişmeli ben yazın havalandırma saatini 15-15 ayarlamıştım yani 15 dakika çalışıyor 15 dakika duruyordu artık 15 dakika çalışıp 45 dakika duracak şekilde ayarlıyacağım soğuk için ise şunu söyleyebilirim ortamın ısısı sabit olsun yeter benim kümesimi sabit olarak 12-13 derecede tutuyorum ceyrana dikkat bu çok önemli kışın 20-25 dakika kapıyı açıyorum sadece o zaman içeriyi ısıtıyorum içeri giren soğuk havayı kırsın diye yani günde 20-25 dakika ısıtıyorum o kadar

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
peki kışın ne veriyorsun daha enerjik olamalarıo için veya şöyle sorayım kışında enerji alabilmeleri için herhangi bişi veriyormusun

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Sevgili Çetin güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederim,ama birden bire yulafı kesmek yerine kademeli olarak azaltmak daha faydalıdır.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
Refik Türk' Alıntı:
Sevgili Çetin güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederim,ama birden bire yulafı kesmek yerine kademeli olarak azaltmak daha faydalıdır.
artık havalar sıcaklık etkisini azaltmaya başlıyor malum önümüz kış artık yemlerin içinden yulafı az az alalım bir ay sonra tamamen keselim

refik abi zaten öyle yazmıştım