Yumurta-Enrocure sorunu?

zey_zey

Üyemiz
Adı
yaşar
Soyadı
akyıldız
Arkadaşlar daha önce kuşlarımda üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu söylemiştiniz. Enrocure temin ettim. Ancak dişide yumurta varsa sorun olur diye korkuyorum. Yoksa boşuna bekleyip hastalığı ilerletmek istemiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Kullanabilirsiniz. Enrocure %10 aldıysanız, suluğu geceden alıp sabah takarak taze şekilde 5 gün 100 ml suluğa 3 er damla ardından 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin. Kafesten her türlü kalsiyum takviyesini almayı unutmayın. Kalamar kemiği kuş kumu gaga taşı. Tedaviden sonra geri takabilirsiniz.

sevulsu

Yeni Üyemiz
Adı
semiha
Soyadı
das
merhaba kuşum 10 gündür kabız normal dışkılamasının 4te biri kadar ancak yapıyor son 2 gündürde tüy dökmeye başladı günün tamamını uyuyarak geçiriyor bugun enrocure aldım %10 oral yazandan nasıl kullanmalıyım- bu ilacı alma sebebim daha önce sürekli salyalı şekilde kustuğunda dışkı analizi yaptırmıştım e-coli için enroflaksasin etken maddeli mediquinol ilacı kullanıp düzelmiş olması bu arada. bu sabahda aynı şekilde kusunca bu ilacı aldım aynı etken maddeli olduğu için.