YUMURTA KIRAN DİŞİ

canpasa

Üyemiz
Adı
Ahmet Can
Soyadı
Paşaoğlu
herkese selamlar

bir dişim sürekli yumurta kırıyor.erkekten şüphelenmiştim yeni erkek attım yumurtladı yine aynı prooblem. elden çıkarmaktan başka çözüm varmıdır acaba??
bazen çıkan yumurtayı ertesi gün kırıyor. bazen 5 yumurtada yatarken hepsini kırıyorr..
teşekkürler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
AHMET CAN PAŞAOĞULLARI' Alıntı:
bazen çıkan yumurtayı ertesi gün kırıyor. bazen 5 yumurtada yatarken hepsini kırıyorr..
  Ahmet Bey, kırma periodundaki değişiklik düşündürdü beni; 2. erkeğin kırmadığına emin misiniz ?
  Dişi kırdıktan sonra yiyor mu ?
  Şu dönemde diğer kuşlarınızda aynı sorun var mı (beslenme kaynaklı olabilir) ?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
AHMET CAN PAŞAOĞULLARI' Alıntı:
herkese selamlar

bir dişim sürekli yumurta kırıyor.erkekten şüphelenmiştim yeni erkek attım yumurtladı yine aynı prooblem. elden çıkarmaktan başka çözüm varmıdır acaba??
teşekkürler
ahmet birde petçilerden sahte yumurta al her yumurta yapışında altındaki yumurtasını al yerine sahte yumurta koy bir müddet sonra bu huyundan vazgeçebilir

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
ahmet bey selahattin beyin dediğini deneyin olmazsa bozuk ve kokmuş yumurta altına sürün huyundan vazgeçmesi için