yumurtalar hakkında yardım :(

Adı
metin
Soyadı
Oruç
öncelikler herkesin kurban bayramını kutlarım.
muhabbet çiftlerimin 5 adet yumurtası var 23 gün olmasına rağmen yumurtadan çıkan yavru olmadı.Bugüne kadar yumurtaları hiç kontrol etmedim.Bugün 5 yumurtanında kontrolünü yaptım lamba ile kontrolümde tüm yumurtalarının içinin 3 te 2 sinin sarı su ile dolmuş gibi ve yumurtaların bir tarafıda daha koyu sarı şeklinde.Bu tecrübeyi yaşayan varmı.Yumurtalar döllenmedimi acaba?Daha beklemelimiyim.

teşekkürler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Metin bey aramıza HoşGeldiniz; Sizinde Bayramınız kutlu olsun..
    Bugüne kadar ilk 3 yumurtanın çıkmış olması gerekiyordu; fakat 3. için hala umut olabilir.
    Yumurta kontrolünde içleri saydam ise boştur, Koyuluk var ise dolu yahut "doluymuş" diyebiliriz.
    10. günden sonra çıplak gözle bakılarakta anlaşılabiliyor, Dilerseniz flashlı bir fotoğraf çekip ekleyiniz.
    Aşağıdaki fotoğrafta görünen: 4 yumurta dolu, 5 yumurta boş (Fakat kuluçka süreç aşamasında sonuç: Sadece 3'ü boş)..

Adı
metin
Soyadı
Oruç
teşekkürler yılmaz bey, şuan kuşum kuluçkaya yatıyor fotoğrafı en kısa zamanda çekip sizinle paylaşıcam yanlış anlamadıysam biraz daha bekleyin diyosunuz.İnternetten okuduğum kadarı ile ve bazı fotğoraflarda gördüm yumurtalarda damar oluşumu vardı benim yumurtalarda yok.inşallah bir kaç tanesi kurtarabiliriz.Yavru çıkmazsa çok üzülücem.

teşekkürler iyi bayramlar.