- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
Beşinci günden sonra ışıkla kontrol yapabilirsiniz...Ergün DUYGU' Alıntı:Abi peki bu ışık testini yumurta çıktıktan kaç gün sonra yapabiliriz. Belli bir süre geçmesi lazım sanırım.
insan 3-5 tane alır eşine dostuna dağıtırYılmaz KURŞUN' Alıntı:Selahhatin Ustam Paylaşım için Teşekkürler..
O Kontrol ışığından bulursam br tane satın almak istiyorum..
paylaşım için teşekürlerAhmet SALMAN' Alıntı:insan 3-5 tane alır eşine dostuna dağıtırYılmaz KURŞUN' Alıntı:Selahhatin Ustam Paylaşım için Teşekkürler..
Bulursam 50 tane de alırım, Ziyarete gelen dostlara armağan ederim; Söz..Ahmet SALMAN' Alıntı:insan 3-5 tane alır eşine dostuna dağıtırYılmaz KURŞUN' Alıntı:Selahhatin Ustam Paylaşım için Teşekkürler..
eyvallah abi ziyarete geleceğimYılmaz KURŞUN' Alıntı:Bulursam 50 tane de alırım, Ziyarete gelen dostlara armağan ederim; Söz..Ahmet SALMAN' Alıntı:insan 3-5 tane alır eşine dostuna dağıtırYılmaz KURŞUN' Alıntı:Selahhatin Ustam Paylaşım için Teşekkürler..
aynen+!Ahmet SALMAN' Alıntı:eyvallah abi ziyarete geleceğimYılmaz KURŞUN' Alıntı:Bulursam 50 tane de alırım, Ziyarete gelen dostlara armağan ederim; Söz..Ahmet SALMAN' Alıntı:insan 3-5 tane alır eşine dostuna dağıtırYılmaz KURŞUN' Alıntı:Selahhatin Ustam Paylaşım için Teşekkürler..