YUMURTAYI KIRIP YEMESİ

ads

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
yılmaz
ARKADAŞLAR DİŞİ KUŞUM 9-10 AYLIK CİVARINDA ERKEK 1 YAŞINDA 1 HAFTA ÖNCE YUMURTLADI YUMURTAYI KIRIP YEDİ 2 ŞER GÜN ARAYLA 3 TANE DAHA YUMURTLADI ONLARI DA KIRIP ATTI İLK KULAÇKASI ONDAN MI KAYNAKLANIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI KİMSE KUŞLARIN OLDUĞU ADAYA GİRİP RAHATSIZDA ETMİYOR BAKMIYORUM DA ÖYLE SÜREKLİ DIŞAR DA YUMURTALIĞA GİRSE DE 30 DAKİKA DURUYOR GERİ ÇIKIYOR YUMURTALARA YATMA GİBİ Bİ OLAYI DA OLMADI

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
erkek kuş yapıyo olabir dişiyle çiftleşmek için atıyo kırıyo olabilir yumurtaları yada yumurtalar boştur oyüzden kırıyodur şuan başka bişey aklıma gelmedi.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
erkek kuş yapıyo olabir dişiyle çiftleşmek için atıyo kırıyo olabilir yumurtaları yada yumurtalar boştur oyüzden kırıyodur

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
bendede böyle bir çift var. yumurtluyor yiyor. sabrettim 2 3 ay bekledim. en son bıraktı hatta 3 tane yavruda aldım. şimdi yine yumurtluyor yiyor. herşeyi denedim olmuyo anlamadım neden yapıyor.soda felan verdim mama verdim  kalsiyum eksiklşği vs için birden kestiydi ne güzel yavruda oldu ama şimdi yine aynı.alışkanlık yaptımı bırakmıyo heralde anlamam güç.

Sertaç Arslan

Üyemiz
Adı
Sertaç
Soyadı
Arslan
Kuşlara mama yaparken kullanılan yumurta kabukları iyi pişmemiş ise bu alışkanlık yapabilir mi?

Adam kendi yavrusunu yermi  ???

ads

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
yılmaz
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için yumurtaya yatmaya başladı sanırım kızgınlık yumurtasıydı 6 tane kırıp yedi gerçi erkekde pek rahat bırakmıyordu dişiyi şimdi erkekde arada giriyor yatıyor

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
yumurtayı kıran çiftlerde yumurtaları altından alıp yerine sahte yumurta bırakın, 3-4 kuluçkada bunu yapın, kuşlar sahte yumurtayı kıramayınca bu huylarından vazgeçecektir, eğer başka çiftiniz varsa kuşun yumurtalarını bu çiftlere kaydırabilirsiniz...