YURT DIŞINDAN MUHABBET GETİRTCEM...

imrunlu

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
Karakuş
ARKADAŞLAR BİZİM KOMŞU TIR ŞÖFÖRÜ GEÇENLERDE KÜMESİME GELDİ VE BANA BULGARISTANDAN Bİ İSTEGİN VARMI DİYE SORDU BENDE 1-2 ÇİFT TEPELİ MUHABBET GETİRİRMİSİN DEDİM  RESİMLERİNİ İSTEDİ BENDE RENKLİ Bİ ŞEKİLDE Bİ KAÇ MUHABBET RESMİ ÇIKARDIM YAZICIDAN VE BULGARISTANDAKİ ARKADAŞINA RESİMLERİ VERMİŞ KUŞLAR HAZIR  FAKAT GELİRKEN ARAÇTA Bİ SORUN OLURMU YADA HERHANGİ Bİ BELGE GEREKLİMİDİR YADA KAÇ ÇİFT KUŞA KADAR SORUNSUZ GETİREBİLİR BİLGİSİ OLAN BANA ACİL CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM....

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hasan, Hayırlı Olsun.. Ülkeden Ülkeye, Gümrük kapılarının tutumu farklılıklar gösterebiliyor. Kuş Gribinden dolayı denetimler şu dönemde geçen yıllardaki gibi değildir. Sayının az olması bir avantaj; Ama
  Yurt dışından çıkışı için , pasaportu karnesi olması , Bu prosedürleri o ülkenin veteriner hekimlikleri ve ilgili kuruluşlarından alınmasıda gerekli olabilir. Yanında refakatçisi olması iyi, "Benim kuşlarım" diyebilir, Ama tekrar ülkeye giriş yapacakken "Kuşlar nerede ?" diyerek sorabilirler.
  Denetimlerdeki değişiklikler ve Prosedür, insanları boşu boşuna kaçağa yöneltmiyor; Karantina uygulaması da Cabası..

Hasan Kuşlar için ne kadar ödeyeceksin ? Tekrar Hayırlı olsun diliyorum..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Hayırlı Olsun, İnşAllah Boy boy yavruları olur..

muhabbetkusevi

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Sebahtin
Soyadı
TURKEL
Ben Bulgaristanda Ogrenciyim Gumrukle Ilgili Bir Sorun Olmaz Sanirim... Kus Sayisi Artarsa Sorun Olabilir Ama... Simdiden Hayirli Olsun Kuslariniz... Allah Yavrusunu Almak Nasip Eder Ins..  ;)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Antalyadan Göksel CANSU da aynı yolla kamyoncu şöför akrabalarına her gidiş gelişme muhakkak 2-3 adet devamlı getittirir ve devamlı sitelerde, sahininden.com da jumbo kuş ilanı vererek satar...2-3 kuş her girişte sorun teşkil etmez...

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Ben almanyadan 1 çift getirttim. Akrabam kuşlara ordan veterinerden sağlık raporu aldı ve kuşlar uçakla akrabamın yanında geldi. Bir sorun çıkmadı.

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
tır sağlamsa yakalanmadığı sürece bir kasada getirebilirisn ama yakalnadınmı hepsi hepsi gökyüzüden uçuvericekler haberin olsun getiricek kişi güzel yere ayarlaması lazım saygılarımla