YUVA BAKIMI

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ARKADAŞLAR BEN TALAŞMI KUMMU YUVA İÇİNE KOYMALIYIZ BUNU TEKRAR TARTIŞMAK İSTİYORUM İKİSİNİNDE FAYDA VE ZARARLARI VAR TALAŞ SIK TEMİZLENMELİ YOKSA BİTE MÜSAİT KIM SOĞUK OLUR AMA ISINDIMI ÇABUK SOĞMUYOR BİRDE KUŞ YUMURTADA YATARKEN YİYEBİLİYOR YUMURTA OLUŞUMUNA FAYDALI SİZLERDE BU KONU HAKINDAKİ DÜŞÜNÇELERİNİZİ  PAYLAŞIRSANIZ

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Kesinlikle Talaş
  Sadece  Talaş..

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Ben de talaştan yana oyumu kullanmak istiyorum.Hazır paketlerdeki hamster talaşı ilaçlı oluyor,bitlenme olayı ile  karşılaşmadım şu ana kadar.Ayrıca gonzales de besliyorum bundan dolayı birçok çeşit talaş denedim hiçbirinde bitlenme olmadı çok şükür.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Talaş en iyisi.(BU talaş kesinlikle toz talaş olmamalı)Talaşı yuvaya koymadan önce  tozunu elekle atarak yuvaya koyunuz...

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
bende hamster talaşı kullanıyorumda kumla ilgili düşünçelerimde vardı ama kışın kum rutubette yapabilir

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bencede talaş daha iyi ısıyı kaybetmez hemde kuşların doğal alışkanlığını sağlamış oluyorsunuz. Ben talaş konusunda sıkıntı çekmiyorum. Ahşap dekorasyoncu olduğum için heryerde istemediğim kadar talaş var.

ulas

Üyemiz
Adı
ulaş
Soyadı
inan
çoık güzel bir paylasım.illa ki çam talaşı mı olması gerekmekte.sunta mdf yadaa ceviz ağacı vb agaçların talaşları olmaz mı aacaba

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
ulas' Alıntı:
çoık güzel bir paylasım.illa ki çam talaşı mı olması gerekmekte.sunta mdf yadaa ceviz ağacı vb agaçların talaşları olmaz mı aacaba
sunta ve mdf nin talaşları tamamen toz onlar olmaz az bişey talaşın dişli olması lazım