Yurt dışındaki üreticilerin hemen hemen tamamı plastik tabanı kullanıyor...radter' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
bu plastik altlıkların ısı tutma açısından zararı olur gibi geliyor bana.bence yumurtanın gelişmesi için tahta daha sağlıklı. mesela ben çam kullanıyorum. hem daha iyi ısı tutuyor.hemde reçineli olduğu için dezenfektan görevi görüyor.
yılmaz Kurşun' Alıntı:Öncelikle Hasan Bey e (Karakuş) ve İSTANBUL AKVARYUMA (Volkan İşler e) Teşekkür ediyorum..
Bugün, Hasan Bey in bana zaman ayırabilmesiyle kendisine katıldım Büyük boy yuvalıklar aldım.. Büyüklük Harika, Üretimin artacağı, Yavruların daha streil bir ortamda büyüyecekleri şüphesiz.. Hatta Halay ve Horonlo büyüyecekler belkide ..
İSTANBUL AKVARYUMDA n Elekli yemlikte aldım; Çoklu alış-verişlerde indirimde yapabiliyorlar..
İzmirde toptancılarda 1.30 tl ile 1.75 tl arasında bulabilirsin...Münah Özoğlu' Alıntı:Arkadaşlar İskenderun'da bulunmuyor bu tür yuva ve plastik altlıkları.Önemli olan yuvadan ziyade plastik altlıklar.Tanesi ne kadar acaba.Bilenler yazsın lütfen.
Yahya SAYIN' Alıntı:İzmirde toptancılarda 1.30 tl ile 1.75 tl arasında bulabilirsin...Münah Özoğlu' Alıntı:Arkadaşlar İskenderun'da bulunmuyor bu tür yuva ve plastik altlıkları.Önemli olan yuvadan ziyade plastik altlıklar.Tanesi ne kadar acaba.Bilenler yazsın lütfen.