A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 20 May 2010 #1
R Ramazan Demet Uzman Üyemiz Katılım 30 Nis 2010 Mesajlar 282 Konum istanbul Adı Ramazan Soyadı Demet 21 May 2010 #2 ahmet bey yuvalığın büyüklüğü güzelde tabanını beğenmedim tabanı oval olsaydı dahada güzel olurdu
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 21 May 2010 #3 Ahmet Bey, Yuvalık larda Harika.. Ölçülerini ve Sipariş Alıp-Almadığınızı soracak arkadaşlar muhakkak olacak tır..
Ahmet Bey, Yuvalık larda Harika.. Ölçülerini ve Sipariş Alıp-Almadığınızı soracak arkadaşlar muhakkak olacak tır..
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 21 May 2010 #4 ben şöyle düşündüm, eğer tabanını oval yapsaydım yumurtalar doluştuğunda kuşun yumurtaları çevirmesi zor ama bu şekilde anne yumurtaları yürütüp çevirmesi daha kolay olur diye düşündüm
ben şöyle düşündüm, eğer tabanını oval yapsaydım yumurtalar doluştuğunda kuşun yumurtaları çevirmesi zor ama bu şekilde anne yumurtaları yürütüp çevirmesi daha kolay olur diye düşündüm
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 21 May 2010 #5 Ahmet Bey, Ankaralı bir Arkadaşta (Üretici) aynen sizin yaptığınız gibi yapmış tabanı.. Ama Buat Matkapla iç bükey kontav yapılabilir sanıyorum..
Ahmet Bey, Ankaralı bir Arkadaşta (Üretici) aynen sizin yaptığınız gibi yapmış tabanı.. Ama Buat Matkapla iç bükey kontav yapılabilir sanıyorum..
M Münah Öoğlu Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 572 Konum İSKENDERUN/HATAY Adı Münah Soyadı Özoğlu 21 May 2010 #6 yılmaz Kurşun' Alıntı: Ahmet Bey, Ankaralı bir Arkadaşta (Üretici) aynen sizin yaptığınız gibi yapmış tabanı.. Ama Buat Matkapla iç bükey kontav yapılabilir sanıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Bence de daha güzel olur kanatindeyim.
yılmaz Kurşun' Alıntı: Ahmet Bey, Ankaralı bir Arkadaşta (Üretici) aynen sizin yaptığınız gibi yapmış tabanı.. Ama Buat Matkapla iç bükey kontav yapılabilir sanıyorum.. Genişletmek için tıkla ... Bence de daha güzel olur kanatindeyim.
kervanser Sayfa Yöneticisi Yönetici Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 4,988 Konum İstanbul / Fatih Web sitesi www.muhabbetkusuureticileri.org Adı Selahattin Soyadı GÜÇLÜ 21 May 2010 #7 ahmet bende yuvalıkların içini beğenmedim böyle çerçeve yapıp uğraşacağına bari büyük delik delseydin daha iyi veya bıçak yaptırsaydın
ahmet bende yuvalıkların içini beğenmedim böyle çerçeve yapıp uğraşacağına bari büyük delik delseydin daha iyi veya bıçak yaptırsaydın
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 21 May 2010 #8 yaparız tabi selahattin abi