karacocuk' Alıntı:
Selahattin bey merhaba soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
benim gibi acemi bu işi hobi olarak görenlere bir usta olarak yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
benim sizden öğrenmek istediğim bir kaç şey var onada cevap verirseniz memnun olurum.
1. sitedeki videonuzu ve üretimhenenizin fotoğraflarını inceledim. ancak ölcü olarak birşey yazmamışsınız bu kafeslerin ölçülerini vermeniz mümkünmü.
2. birde o kafeslerin ön tellerini en ekonomik olarak nereden temin edebiliriz.
3. sizinle bundan bir kaç ay önce telefon ile görüşmüştük o görüşmede ben yavrulara eş tutturmak için emri vaki yapıyorum demiştiniz bu nasıl oluyor.
4. 5 adet çiftim var hepsi üç aşağı 5 yukarı aynı dönemde yumurtladılar ancak yavrular 1 - 1,5 haftalık iken hiç bir sebepte yokken öldüler. gursakları dolu idi yani aç değillerdi nedeni sizce nedir.
bu konularda yardımcı olursanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkür ederim.
1-ölçü hangisin ölçüsünü vereyim bir blokta 30 değişik parça var telin geldiği kısmı soruyorsan boy 50 cm yükseklik 40 cm derinlik 33 cm
2-ben 500 takım yaptırdım öntel alt ızgara tel ve tava takımı 20 tl izmir tarafında ucuz yapıyorlar sanırım gökhan bediri bir ara istersen
3-emrivaki dediğin 1dişiyi alıyorsun 1 erkeği alıyorsun sizi eş ilan ettim kabul ediyormusunuz diyorum cik diyorlarsa evet cak diyorlarsa hayır oluyor
4-kuşların ilk yavruları ise acemilikten olabilir yada çok sık merak edip yuvalığı kontrol ediyorsundur bundan rahatsız oluyorlar yavrulara bakmıyorlar yada kuşlar yuva dışındayken ışığı söndürüyorsun yavrular soğuktan ölüyor ya kuşlar mama vermeyip sadece darı kusuyorlar hazımdan dolayı ölüyorlar yani kardeş sebeb çok