1 çift kuş mu daha iyi yoksa 1 erkekmi

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Ailemi az da olsa ikna ettim cebimde hafta sonu 50 lira para olacak ya ona yerli kızgın erkek alıp dişiyle eş tutturacam ki ailem bunu istemiyor dişi bize çok alışkın oldugu için bizden sogur diyor ikincisi ise 1 çift kuş alacagım kafes var küçük de olsa gerekirse küçüge tek dişi muhabbeti koyar büyük kafesde üretim yaparım sıradan bir çift hint bülbülü yada muhabbetin fiyatı ne kadardır çift olarakdan yerli olması daha iyi bir sorum daha var 50 liraya başka çift kuş alabilirmiyim.

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
Dişi kuşun kaç yaşında.fotosu varsa ekle.bence dişiye erkek alırsan çok daha iyi olur.onların yavrularından bir erkekte sonra tek ayırırsın konuşturmak için.Dişi kuş insana alışmış olsada zamanı gelince sağa sola yumurtluyor tecrübe ile sabittir bence yazık erkek bir kuş vede yavruluk al büyük kafese.Sitede üretici bir çok arkadaş var birine telefon açarsan istanbuldan muhakkak yardım cı olurlar.

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
Çok çokta hazır değil ama erkeği yanına atınca beraber uyum sağlıyana kadar hazır olur gibi geliyor bana bence bu kıza bir erkek al sen..

coskun 1976

Yeni Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
SAĞLAM
Belli aralıklarda çıkarırsan unutmuyor.Ama yavruladıktan sonra vede büyütme sürecinde işler değişirmi bilmiyorum..

Orkun TUTAR

Takipçi Üyemiz
Adı
Orkun
Soyadı
TUTAR
kuşa eş alınca ister istemez senden uzaklasıcaktır. Ama kuşuna eş almanı öneririrm eğer eşte tutarsa kuşunun yavruları zati elinden inmicekler beni doyur diye :)

rommeltr

Takipçi Üyemiz
Adı
ŞİNASİ
Soyadı
KÖSTEKLİ
Yorumunuz için öncelikle teşekkürler kuşuma eş aldım zaten  yorumumun altında imza bölümünde konunun linki var isterseniz bakabilir orayada yorum yapabilirsiniz