1 Yumurta

Fatma1991

Yeni Üyemiz
Adı
Fatma
Soyadı
Veliyeva
Selam. Ben Azerbaycandam katiliyorum. Benim 1 cift muhabbet kusum var. Her gun ciftlesiyirlar. Disi kus 3-4 gun once 1 yumurta koyub bakiyorum baskada yok. Surekli yuvada oluyor. 1 tane yumurtlamasi normalmi

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Selam. Ben Azerbaycandam katiliyorum. Benim 1 cift muhabbet kusum var. Her gun ciftlesiyirlar. Disi kus 3-4 gun once 1 yumurta koyub bakiyorum baskada yok. Surekli yuvada oluyor. 1 tane yumurtlamasi normalmi
Merhabalar,
Çiftinizde kullandığınız hayvanların yaşı nedir?
İlk kuluçkada olabilir (çok karşılaşılan bir durum değildir).

bugün yumurtayı ışık kontrolü ile kontrol edebilirsiniz. Boş ise alınız. 15 günlük periyotta yeniden yumurtlamaya başlayabilir.

Fatma1991

Yeni Üyemiz
Adı
Fatma
Soyadı
Veliyeva
Tahminen 1-1.5 yas araliginda. 2-3 ay once ilk yumurtladiginda 3 tane yumrtladi oglum kafesi devirince ustune yatmadi bi daha aksine 2-in yedi o birinde atdim. Simdi 2-ci kes yumurtluyor. Yazdiginizi okuyub yumurtaya bakdim yumurta dolu sanki. Damarlar var icinde. Simdi bu 1 tanemi yavru cikartacaq? Sozlerim dogru anlasilmiyorsa ozur dilerim

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Tahminen 1-1.5 yas araliginda. 2-3 ay once ilk yumurtladiginda 3 tane yumrtladi oglum kafesi devirince ustune yatmadi bi daha aksine 2-in yedi o birinde atdim. Simdi 2-ci kes yumurtluyor. Yazdiginizi okuyub yumurtaya bakdim yumurta dolu sanki. Damarlar var icinde. Simdi bu 1 tanemi yavru cikartacaq? Sozlerim dogru anlasilmiyorsa ozur dilerim
Gayet güzel anlatmışsınız ancak hikayenin öncesini duyunca 1 olabilir. Damar gördüyseniz doludur. Bırakın yatsın ve yavrusuna baksın.
Yavrusu çıktıktan yaklaşık yaklaşık 45 gün sonra bir daha yumurtlayabilir. Hayırlı olsun.

Fatma1991

Yeni Üyemiz
Adı
Fatma
Soyadı
Veliyeva
Çok memnun oldum buraya üye olduğum icin. Etrafimda kus saklayan kusa ilgisi olan tanidigim hic kimse yoktu. Sorularimi cevabsiz birakmadiginiz icin ayrica tesekkur ederim.

Fatma1991

Yeni Üyemiz
Adı
Fatma
Soyadı
Veliyeva
Hikayenin oncesini duyunca 1 ola bilir yazmakla ne demek istediniz onu anlamadim ama

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Hikayenin oncesini duyunca 1 ola bilir yazmakla ne demek istediniz onu anlamadim ama
Kuş yumurtaladıkça kendinden de vitamin, mineral kaybeder. O yüzden de verimi azalır. Kendi adıma birinci kuluçkada 8 yumurtlayan kuş ikincide 6, üçüncüde 4-5 yumurtaya kadar düşebiliyor. Normal olarak 4 yapan sonra 2-3 ve en son 1 yapmış olabilir. Doğru besleme yapabilirseniz sayısı da artar. O yüzden yazdım.

Fatma1991

Yeni Üyemiz
Adı
Fatma
Soyadı
Veliyeva
Cok tesekkur ederim. Sorularimla sizi yorduysam ozur dilerim. Allaha emanet olun.