Merhabalar,Selam. Ben Azerbaycandam katiliyorum. Benim 1 cift muhabbet kusum var. Her gun ciftlesiyirlar. Disi kus 3-4 gun once 1 yumurta koyub bakiyorum baskada yok. Surekli yuvada oluyor. 1 tane yumurtlamasi normalmi
Gayet güzel anlatmışsınız ancak hikayenin öncesini duyunca 1 olabilir. Damar gördüyseniz doludur. Bırakın yatsın ve yavrusuna baksın.Tahminen 1-1.5 yas araliginda. 2-3 ay once ilk yumurtladiginda 3 tane yumrtladi oglum kafesi devirince ustune yatmadi bi daha aksine 2-in yedi o birinde atdim. Simdi 2-ci kes yumurtluyor. Yazdiginizi okuyub yumurtaya bakdim yumurta dolu sanki. Damarlar var icinde. Simdi bu 1 tanemi yavru cikartacaq? Sozlerim dogru anlasilmiyorsa ozur dilerim
Kuş yumurtaladıkça kendinden de vitamin, mineral kaybeder. O yüzden de verimi azalır. Kendi adıma birinci kuluçkada 8 yumurtlayan kuş ikincide 6, üçüncüde 4-5 yumurtaya kadar düşebiliyor. Normal olarak 4 yapan sonra 2-3 ve en son 1 yapmış olabilir. Doğru besleme yapabilirseniz sayısı da artar. O yüzden yazdım.Hikayenin oncesini duyunca 1 ola bilir yazmakla ne demek istediniz onu anlamadim ama
Ne demek, bu platform zaten bunun için kurulu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sizler de Allah'a emanet olun.Cok tesekkur ederim. Sorularimla sizi yorduysam ozur dilerim. Allaha emanet olun.