10 11 ve 12 aralık da msn adresime atılan isminizi bahşedermisiniz yazısını gön

HALÜL

Yeni Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
KARAKAYA
m1harb1 kullanıcı adıyla girmiş bulundugum kişisel form adresimde ismimin ve soyadımın yazmasına ramem bize isminizi bahşedermisiniz yazısı gelmiş ve ben bugün siteye giremeyince baktım msn adresime normalde msn adresini pek kullanan biri degilim bu yüzden farkedemedim gelen msj kızdıgım nokta her gün bu forma girmeme ramen neden form üzerinden bi uyarı almadım ki uyarı alcak bi durum da sözkonusu degil ismin soyadım yazılı sadece kullanıcı adım m1harb1 10 11 12 aralıkta atılan bi msj cevap veremedigim için üzgünüm arkadaşlar inş sizin msn ye giremediginiz bi 3 gün içerisinde size de aynı msy yollanmaz cünkü hesabı kapatmışlar

HALÜL

Yeni Üyemiz
Adı
HALİL
Soyadı
KARAKAYA
TEŞEKKÜRLER 3 gün boyunca msj attıgınız için ama ismim ve soyadım yazıyodu kullandıgım m1harb1 adlı kullanıcıda sinirlendigim nokta bu dur AYRICA hergün msn adresimi kontrol edemiyorum ne biliyim böle sacma sapan bişey başıma gelecegini

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
halil kardeş biz bu siteye yazmaya ve bir takım nick isimlerine saygili olduğumuzdan kişisel bile siteye isimle birbirimizi tanıma konusunda girilmesi konusunda sıkça mesaj atıyorduk sonra bizdede kırılma noktası var neticede üyenin nick isminimi yoksa profiline girip kendi babasının koyduüu isminimi şu yıpranmış aklımıza yazacağız sonra bir dönem bu sitede yazan arkadaşlar nick ismi ile girene kasıtlı cevap yazmamaya kişisel karar aldık en son bu çare oldu sanırım sen hiç kızma bizlerin penceresinden gün ışığında bakarsan hak verirsin bak sen 1 kişi teşkil ederken selo dayım bu siteyi nereden nerelere getirdi onun ve emeğiğ geçen tüm büyük ve küçüklerime sanada teşekkürlerimi yolluyor arzular şelale slm