10 GÜN OLDU HALA AYNI. NORMAL Mİ BU?

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
YENİ ALDIĞIM YAVRU MUABBET KUŞUM 10 GÜNDÜR AYNI. ÖTMÜYOR, HAREK ETMİYOR. OYNAMIYOR. NEŞESİZ NEŞESİZ SUSKUN Bİ SEKİLDE OTURUYOR. SADECE SOKAKTAN KUŞ SESİ GELDİĞİNDE DİKKAT KESİLİP ONLARLA KONUŞMAYA CALİŞIYOR. ÖTÜYOR. SESLER KESİLİNCE AYNI HALİNE DEVAM EDİYOR.  10 GÜNDÜR GELİŞME YOK BU NORMAL Mİ? KUŞ SAĞLIKLI GÜCLÜ. YEMİNİ SUYUNU İÇİYOR. BENDEN DE ÇOK KAÇMIYOR.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
bu çok normal aynı durum benim erkek tek beslediğim zamanda olmuştu ama hocam şunu unutmayın yalnızlık allaha mahsus.onu yalnız besleyecekseniz eğer hiç yalnız bırakmayın sizi annesi babası zannedecek ağzınızdan yem alıcak size çok alışacak.hayırlı olsun korkacak bişey yok

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
ÇOK ÜZÜYOR BENİ BU HALİ.  SANIRIM ÜSTÜNE FALZLA GİDİYORUM BİRAN  ÖNCE ALIŞSIN BANA VE EVE DİYE. ÖTSÜN NEŞELENSİN DİYE. AMA NAPAYIM ÖYLECE OTURMASINA DAYANAMIYORUM.  HAREKETLENSİN DİYE KAFESE ELİMİ SOKUYORUM OYNUYORUM. GAGASIYLA FALAN. ARKASINI DÖNÜYOR. ÇIKARIYORUM KAFESTEN  UÇSUN DİYE. 2 TUR ATIP KOŞA KOŞA KAFESE GİRİYOR. NETİCEDE GÜN BOYU UYUKLUYOR. SES YOK. KAFESE ELİMİ SOKTUĞUMDA ISIRSIN İSTİYORUM. SESLER ÇIKARSIN  KAÇARKEN.. YOK ONU DA YAPMIYOR.

İLGİLENMESEM DE YALNIZ KALIYOR. ..  BU ARLAR EVDEYİM SÜREKLİ. GÜN BOYU YANINDAYIM. MÜZİK , TV, BENİM SARKILARIM SOZLERİM. SÜREKLİ ONUN İLGİLENİYORUM. AMA  GELİŞME OLMAYINCA DA İNSAN İSTEĞİ AZALIYOR. :(

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
zamanla alışacaktır siz vazgeçmeyin elinize alın (parmagınıza konsun) dudaklarınıza yaklaştırın güzel şeyler söyleyin konuşturmaya çalışın ilgisini çeken şeyleri bulmaya çalışın bi çan,parlak bi madde, ufak bi ayna (ama kafeste olmasın ), belki küçük bi top size kalmış artık arkadaşı dostu annesi babası artık sizsiniz

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hasan YILDIZ' Alıntı:
zamanla alışacaktır siz vazgeçmeyin elinize alın (parmagınıza konsun) dudaklarınıza yaklaştırın güzel şeyler söyleyin konuşturmaya çalışın ilgisini çeken şeyleri bulmaya çalışın bi çan,parlak bi madde, ufak bi ayna (ama kafeste olmasın ), belki küçük bi top size kalmış artık arkadaşı dostu annesi babası artık sizsiniz

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
bence siz o kuşu değiştirin kuşta kurtulsun sizde