2 Çift Kuş Düzeni Nasıl Olmalı

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
1 Çift Kuşum Var Ve Hayırlısıyla Yarın Gidip Bir Çift Kuş Daha Alacam.

Çift Kuşumun Kafesinin Yanına Bir Kafes Daha Alsam Hemen Yanına Koysam Olurmu Birbirlerinden Etkilenip Yumurta Yapmaları İçin Yoksa Birbirilerini Hiç Görmemelerimi Gerekiyor?

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
2. çifti alırsan iyi yaparsın. Ne kadar fazla çiftin olursa kuşlar o kadar havaya girer. yanyana durmasında sıkıntı yok ama bence yuvalıkların ağızları birbirini görmesin

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Samet GÜÇLÜ' Alıntı:
2. çifti alırsan iyi yaparsın. Ne kadar fazla çiftin olursa kuşlar o kadar havaya girer. yanyana durmasında sıkıntı yok ama bence yuvalıkların ağızları birbirini görmesin
Madem bu işten yeteri kadar anlamıyorsunuz neden başkalarına yol göstermeye çalışıyorsunuz?
Önce yeni gelen kuşlara karantina uygulamanız lazım.Katiyen aynı ortama almayın.Sitede biraz araştırma yapın.Gerekenler yazıyordur.Okuyun ve uygulayın...

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
Emre CEYHAN' Alıntı:
Madem bu işten yeteri kadar anlamıyorsunuz neden başkalarına yol göstermeye çalışıyorsunuz?
Önce yeni gelen kuşlara karantina uygulamanız lazım.Katiyen aynı ortama almayın.Sitede biraz araştırma yapın.Gerekenler yazıyordur.Okuyun ve uygulayın...
söylediklerimde az da olsun doğruluk payı var diye düşünüyorum. Tek çiftlle üretimin daha sıkıntılı olduğunu biliyorum. o yüzden ben 2. çiftimi aynı üreticiden hemen aldım ki kuşlar daha da havaya girsinler. Yanına koyma durumuna gelince belki onda yanlış söylemiş olabilirim.Ama ben aynı ortamdan kuş aldığım için koydum hiç de sıkıntı yaşamadım. kuşlarımda gayet sağlıklı çok şükür. Ben birşeyleri yanlış biliyorsam sizin de kibarca şu arkadaşın şu yorumuna katılmıyorum tarzında açıklamanız olabilirdi. Şu şekilde düzelteyim dersiniz. Banada  birşeyler katmış olurdunuz.  vesselam

Anarchosa

Takipçi Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Butay
Şimdi yanyana koyarsam problem yok gibi sadece yuvalıkların ağızları birbirini görmeyecek oda yuvalıkların sırtını birbirine veririm

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Kuşları başka bir ortamdan aldığın için bir süre yanlarına koyma. Hastalık durumu falan varsa, seninkilere de geçmesin.

Yanyana koyma konusunda ise; benim evdekilerde sorun yok, ikisi de yan yana ve birbirinin ağızlarını görüyorlar.  Ama; benimkiler de sorun olmaması, seninkilerde de olmayacak anlamına gelmez.

En iyisi sırt sırta ve ya aynı yönde koy.