2 sorum olacak teşekkürler

polatserkan85

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
polat
dişi kuşumun ayak ve ceresinde mantar mı var?teşekkürler

tekrardan beyaz kuşumun cinsiyeti yaşı cinsi?teşekkürler

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Evet mantar benziyor çetesi yanlız ayak belli olmuyor beyaz kuşunda dişi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
mantarın ortadan kalkması için mantarlı bölgeyi  oksijenle temasını kesmelisiniz. bu  rahatsızlık  ortadan kaybolsa bile  belli bir süre  yine devam etmelisiniz bunu unutmayın...  yazılan ürünleri kullanabilirsiniz onlar elnizde yoksa bile  sıvı yağ bile bu işi görebilir  oda yoksa margarinle bile bu sıkıntılı bölgeyi  mantardan  Allahın izni ile kurtarabilirsiniz.....  mantar oluşumu bu konuda  önemli neden niye olşur bunuda göz önünde tutun  bir daha olmaması dileği ile  selametle kalın  ;)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kuşlarınızda e vitamin eksikliği var vitamin  kullanmanızı veya  veriyorum diyorsanız  dozajını arttırın yoksa kuşlar  hastalığa  kapısı acık pozisyondalar

polatserkan85

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
polat
Ünal YILMAZ' Alıntı:
kuşlarınızda e vitamin eksikliği var vitamin  kullanmanızı veya  veriyorum diyorsanız  dozajını arttırın yoksa kuşlar  hastalığa  kapısı acık pozisyondalar
hocam vitamin için veterinere gitmiştim halsizlik için Vitacel diye bi toz verdi bunu kürdan ucuyla suyuna karıştırıyorum yeni başladım haftada kaç gün ne kadar vermem gerekir

polatserkan85

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
polat
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
mantarın en büyük oluşma sebebi ortamın pis olması ve havasızlıktır.
hocam hiç pis de bırakmadım kafesi tüneklerde tahta neden oldu anlamadım ama geçti Troysd diye bir merhem kullandım 5 gün sürdüm şuan iyi durumda dün de sürdüm en son bugün bıraktım

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
hocam güncel olan nedir 2 soru sormuşsun cevabını da almışsın mantar sorununu gidermişsin, diğer kuşta 6-7  ay civarı erkek

polatserkan85

Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
polat
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
hocam güncel olan nedir 2 soru sormuşsun cevabını da almışsın mantar sorununu gidermişsin, diğer kuşta 6-7  ay civarı erkek
hocam vitacel in kullanımını sormuştum Nasıl ne kadar süre kullanmam lazım diye