20 Günlük ayrık bacak muhabbet yavrum.

ADIGE_

Üyemiz
Kuşlarım bugun çiftleşirken gördüm yakında tekrar yumurta gelir fakat yavrular daha yuvada biri zaten ayrık bacak diğeride tıp tıp yürüyor şimdi ayrık bacak olna kapıya kadar geliyor çıkamıyor dişide şimdi yumurtluycak ayrık bacak olan rahat vermez ona yuvalıkta stres kavga çıkacak yem kırmayı iblmiyor demiştim yukarıda çıkartmama gerek yumurta için ne olacak şimdi nasıl bir yol izleyebilirim . teşekkürler

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ziya ERTUĞRUL' Alıntı:
Kuşlarım bugun çiftleşirken gördüm yakında tekrar yumurta gelir fakat yavrular daha yuvada biri zaten ayrık bacak diğeride tıp tıp yürüyor şimdi ayrık bacak olna kapıya kadar geliyor çıkamıyor dişide şimdi yumurtluycak ayrık bacak olan rahat vermez ona yuvalıkta stres kavga çıkacak yem kırmayı iblmiyor demiştim yukarıda çıkartmama gerek yumurta için ne olacak şimdi nasıl bir yol izleyebilirim . teşekkürler
Sorun çıkacak olursa yavruyu kafesden alıp şiringanın ucuna bir parça sibop lastiği takar, elle beslersin.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

ADIGE_

Üyemiz
YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İNŞ. BUNDAN SONRA HİÇ OLAMZ BÖYLE BİRŞEY