4 KULUCKA

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
ARKADAŞLAR YERLI CIFTIM 4 KULUCKASI 3 KULUCKADA BOS GECTI 3 KULUCKADA BI TANE ÖLÜ YAVRU OLMUSTU BU 4 KULUCKASI VE ALTINDA 4 YUMURTASI VAR SUREKLI YATIYOR ERKEKLE BEREBER YUVADA BU DA BOS GIBI BI YUMURTANIN 18 GUNU DOLDU 25 GUN OLANA KADAR BEKLICEM SIZCE BU KULUCKADA BOS OLURSA SIZCE CIFTLERI AYIRMAM GEREKMI YOKSA DINLEDIRMEKMI GEREK YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKR EDERIM

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BU  KULUÇKADAN SONRA EŞLERİ YA TAMAMEN DEĞİŞ YADA ERKEĞİNİ DEĞİŞTİR..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ışıkla yumurta kontrolu yapabilirsiniz gene boşsa yumurtalar erkeğinizi değiştirin

dilmeh

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
yenidoğan
bende bekliyorum şuan 2 kuluçkada 8 yumurta var :D bakalım ne olucak hiç ışık kontrolü yapmadım bide kuşlar balkonda duruyor kapalı her tarafı balkon sıcaklığı 18 derece sizce uygunmu ? inşallah yavrularımız çıkar kardeşim

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
erkekte yuvaya giriyorsa yumurtalara yeterli sıcaklık gitmiyordur.erkegin normalde yumurtada yatmaması lazım,sizin erkekte biraz kılıbıklık var galiba  :)
şaka bir tarafa oda sıcaklıgı soguksa erkek bundan dolayıda yuvaya giriyor olabilir,
bu defada olmazsa erkegi biraz dinlendir ondan sonra çifte at

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
3 KULUCKADA BEN ERKEGIN YATDIGINI GORMEDIM DUN ACIP BAKTIGIMDA 2 SI BEREBER YATIYORLARDI

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Sanırsam bu kuluckada bos gecıcek sızce ne yapmam lazım erkeg ıdegıstırmmı

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
bence erkegi degiştirme, kuşunuzun yeni çifte alışması zaman alacak.
kuşlarınıza kalamar kemiği ve kuş kumu takviyesi yap,kuşunuzun yuvalıgı küçükse büyük olanından tak.belki bu defa yavru alabilirsin.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Pvc kafeste beslıyorum yuvalıgı gayet ıyı follukta var erkege e vitamını takvıyesı yap dedı bı uretıcı abımız ondan e vıtamını takvıyesı yapıcam o beklememı tavsıye ettı ıhs olumlu sonuc alırız