50 Çift üretimhane kurulması

omergunal

Yeni Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
GÜNAL
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yazdığınız yorumlar verdiğiniz akıllar için.izmirden bi arkadaşımızdan 40 takımlık set buldum. herşeyinle tam takım sadece kuşlar hariç 1.000 verecek arkadaşım. bakalım nasipse 2 hafta sonra almaya gideceğim. umarım istediğim gibidir setler. ondan sonrası güzel renkli sağlıklı damızlık olabilecek kuşlar almak kalıyor geriye. allah utandırmasın. umarım yaptığımız daha doğrusu yapacağımız hizmetlerin karşılığını alabiliriz inş.  ( bu arada damızlık altı ada yavru alabileceğim bursa civarlarında arkadaşlar varsa tanışmak isterim )

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+123456789........987654321
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Kesinlikle yavru alarak başlamanızı öneririm. 120 civarında yavru alarak geniş salma da kuşları bir müddet beslersiniz. Sonra eş tuttukça ayırırsınız. Evveliyatlarını bilmiş olursunuz. Bence bu daha garantili bir yöntem. Hem bu zaman zarfında da box kafeslerinizi yavaş yavaş ayarlarsınız. Box kafes konusunda Ahmet SALMAN arkadaşımız size yardımcı olabilir.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,2206.0.html

ve  unutmayınki  % 50  iyi  kan  ve  % 50  de  bu  iyi kanın  :)  sizi  bulması  çok  önemli

tecrubeyle sabittir......arkadaş  köhne  rubetli it bağlasan durmaz diyebilecek yerde üretim yapar takır takır  yavru alır kimi de  benım gibi  yağla balla vitaminlerle iyonizerle  derecelere  ortam nem ve sıcaklığını ayarla felan  ondada  5 yumurtlar  3  ölür  en iyisi sayısal değerlerle ve vitaminle  bu  işi yapmıycan  oluruna  bırak  bu  ay öyle  yapacam görecez  :):):)

Veli IRMAK

Üyemiz
Adı
Veli
Soyadı
IRMAK
50 çift kuşu beslemek için asgari ne kadar küçük bir yer uygun olur? Benim 12 m2 lik bir balkonum var da ?

omergunal

Yeni Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
GÜNAL
ismail bayram' Alıntı:
şimdiden hayırlı olsun tavsiyem yavrudan alıp kendiniz büyütmeniz
cekoslavak ingiliz- kırması  yerli  sizce hangisini alıp yavrudan büyütüp eş çıkartayım. birde bu cinsteki yavruları nerelerden ve nasıl  ortalama ne kadara bulabilirim. saygılarımla . . .