>>>abu gamela birds (hagoromo helicopter)<<<

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar bu ureticiyi taniyan varmi hangi ulke acaba

gecen zaman icinde abu gamela ile tanistik telefonlastik kuslari kac nesildir hagoromo
olarak bakiyor cok guzel kuslari var bende daha muhabbetde yeni cok yeni oldugum icin hebuz almadim fiyatida baya var yani 500-1000 dolar arasi kuslari var

ustalardan kus almak isteyen olursa buyurup gelsinler misira kendilerini tanistirir gorusturur tercumanligini yaparim

ben tecrube kazaninca almayi dusunuyorum yavru olarak bir cift  imkanlar el verirse ilerde Turkiyeye getirip kazandirmak istiyorum

abu gamela birds - طيور ابو جميلة 2009-2010
http://youtu.be/KEog3KV5M7o

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar abu gamela misirliymis kendinden kus almayi palnliyorum turkiyeden arkadaslari var numarasini bilen kendisini taniyan varmi
ozellikle 1:35 deki kusdan alan varmi fiyati nedir

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
canaryfans.com
a_baumy@yahoo.com
ahmedbaumy@gmail.com

bu adreslerden ulasabılırsın  ırtıbata gectıgınde benıde haberdar et

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
arkadaslar abu gamela (guzelin babasi demek) ya ulastim sagolun
haftaya bulusacagim
sizden ricam var ben kuslardan anlamam
ancak
2 cift kaliteli kus alip beslemek istiyorum
(1 cift sirti ve kafasi tepeli olan ve 1 cift show jumbo)
sizlerden ricam
siz olsaniz hangi 4 kusu alirdiniz tabi es tutmus olarak dusunuyorum
http://www.facebook.com/abu.gamela/photos_stream
burdan bana kus begenirmisiniz
alirken dikkat etmem gerekenleri yazarmisiniz
ve fiyatlari ne olmalidir fazla odemek istemiyorum

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hocam ülke  sınırlarında  olsa  yada  kuslarla  ilgili  soru  olsa  yanıtlarlar  kimse  zan altına giripte  sizi  tanımadıgı biri için  yonlendirme  yapamaz......sırtı güllü  olanu alın derim...ülkemizde  eşi benzeri  yok  ve  süper  bir  ün olur....tabi  ülkemizede  getirmek  ümidiyle.....ben  sırtı  güllü olanlardan alınız.....japon helikopter dedikleri  şeyden..

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Karahan UZUN.' Alıntı:
hocam ülke  sınırlarında  olsa  yada  kuslarla  ilgili  soru  olsa  yanıtlarlar  kimse  zan altına giripte  sizi  tanımadıgı biri için  yonlendirme  yapamaz......sırtı güllü  olanu alın derim...ülkemizde  eşi benzeri  yok  ve  süper  bir  ün olur....tabi  ülkemizede  getirmek  ümidiyle.....ben  sırtı  güllü olanlardan alınız.....japon helikopter dedikleri  şeyden..
ilginize tsklr
hangi renklerini onerirsiniz cift yavrumu alayim  yoksa es tutmus bir cift mi ? fiyat olarak ne aralikda bir odeme yaparsam makuldur acaba

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
millet yeni duyuyor da ondan önce tanıyacaklar sonra öğrenecekler sonrada yorum yaparlar biz millet olarak hakkına razı olduğumuzdan hıi ses çıkarmayız ve butun kayıplarımızda ondan slm
hocam benimi yeni duyuyorlar kuslarimi acaba?
daha once 3 cift aldim 10 gundur okuduklarima bakilirsa ladiklarim hep hikaye tepeli diye bildigim bile kirma cikti onun icin dusuncelerinize ihtiyacim var
satan kisiler dogru durust bilgilendirmeyince baya bir git gel masraf oluyor galiba istedikleride bu
buyuzden fikirlerinizi esirgemeyin kimsede zan altinda kalmaz sonucda kendi kararimi sizin bilgilendirmenize gore kendim verecegim
ilginize tesekkurler

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
sırtı gullu olanlar guzel  ama fıyat ne dıyor  konustunumu hıc

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Orhan KÜPELİ' Alıntı:
sırtı gullu olanlar guzel  ama fıyat ne dıyor  konustunumu hıc
hagoromonun (helikopter) ciftine 4-5 aylik bilezikli  5000le dedi (faceden gelisi guzel) oda 800 dolar felan ancak misirlilari cok iyi tanirim bir misirli sorsaydi yari fiyatini bile demezdi sizce ederi ne kadar 

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
bugun hagoromo (japon gulu) yani helicopter gunu sivasli ureticimiz insallah dogru eslemeler yaparak bu kanlara ulasir