ACİL NOLUR YARDIM

ardawitsel

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
witsel
ERKEK MUHABBET KUŞUM YAKLAŞIK 1.5 YAŞINDA
SON 3 GÜNDÜR BİRDEN HALSİZLEŞTİ EN SON PET SHOPTAN YEM VE BALLI YEM ALMIŞTIM.
KUŞUM NORMALDE 1 DK BİLE DURMAZ AMA 3 GÜNDÜR ELLEMESEK KAFESTEN ÇIKMAZ SALINCAĞINDA HEP UYUYOR KENDİ KABARTIYOR KAFESİNİ KOKLADIM AĞIR BİR KOKU VAR
SADECE BEN ELİMLE ÇIKARTIYORUM ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE UÇUYOR FAKAT SONRA YİNE HALSİZLEŞİYOR KAFESTEN HİÇ ÇIKASI YOK

BENİM NE YAPMAM LAZIM BANA ANLATIR MISINIZ? SORU SORUN CEVAPLAYAYIM

ardawitsel

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
witsel
]ERKEK MUHABBET KUŞUM YAKLAŞIK 1.5 YAŞINDA
KUŞUM NORMALDE 1 DK BİLE DURMAZ AMA 3 GÜNDÜR ELLEMESEK KAFESTEN ÇIKMAZ SALINCAĞINDA HEP UYUYOR KENDİ KABARTIYOR KAFESİNİ KOKLADIM AĞIR BİR KOKU VAR
SADECE BEN ELİMLE ÇIKARTIYORUM ÇOŞKULU BİR ŞEKİLDE UÇUYOR FAKAT SONRA YİNE HALSİZLEŞİYOR KAFESTEN HİÇ ÇIKASI YOK

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Kursak mantarı tedavisi uygulayınız.

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.

ardawitsel

Yeni Üyemiz
Adı
arda
Soyadı
witsel
]ERKEK MUHABBET KUŞUM YAKLAŞIK 1.5 YAŞINDA

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Arda Bey Selamlar,

3 keredir aynı mesajı konu olarak açıyorsunuz. Yanıtı verdim. Yeni konu açmadan ilerleyebilirsiniz.