ACİL SATILIK İNGİLİZ-İNGİLİZ KIRIĞI VE YERLİ ((YUMURTALI-YAVRULU)) MUHABBETLER

ozgur1

Takipçi Üyemiz
01 - IRKI:İNGİLİZ-İNGİLİZ KIRIĞI VE YERLİ

02 - CİNSİYETİ: TAKIM OLARAK

04 - YAŞI:1-2-3 YAŞ ARASI

05 - SAĞLIK DURUMU: ÇOK İYİ

06 - BİLEZİK NO: YOK

07 - FİYATI:  RESİMLERİN ÜZERİNDE YAZIYOR.

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:SATILANA KADAR.

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: İZMİR İÇİ

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: YERİNDE GÖRÜLEREK

11 - İRTİBAT TELEFONU: 554 821 79 36

12 - MAİL ADRESİ:eek:zgurparmakli@hotmail.com

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: Her zaman

14 - AÇIKLAMALAR: ARKADAŞLAR SAMİMİ OLMAK LAZIM GÖZÜM GİBİ BAKTIĞIM KUŞLARIMI EVLENİCEĞİM İÇİN SATMAK DURUMUNDAYIM BORÇLARIMDA VAR KESİN SATMAM LAZIM KUŞLARIMA 1 GÜN ARAYLA KALKIP MAMALARINIDA VERİYORUM ZATEN KUŞLARIMI TANITMAK İÇİN YAKIN ZAMAN ÖNCE FOTOLARINI KOYMUŞTUM AYNI FOTOLARI KOYMAK DURUMUNDAYIM GÖRENLER HATIRLAR ZATEN KENDİM MEMUR OLARAK ÇALIŞIYORUM...ALAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYORUM.

AÇIKLAMA:
3 TANE ÇİFT HANE KAFES  FİYAT :::: 50 TL
1 TANE 2 KATLI KAFES        FİYAT :::: 40 TL

NOT::::KENDİ YAPTIĞIM SALMAMI VE ELİMDE OLAN FAZLALIK 5 TANE YIVALIĞIDA, HİNT BÜLBÜLÜ ÖTÜM KAFESİ,YAVRU TAŞIMA KAFESİ,RENDE,MAMALIK,SULUK,KALAMAR KEMİĞİ,MİNERAL BLOK,TAHTA TÜNEK,SÜPER VİT VİTAMİN HEDİYE EDİCEM ALAN ARKADAŞA....

1 ÇİFTİM İNGİLİZDİR ARKADAŞLAR YENİ ALINDI YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYORLAR
FİYAT::::::: 250 TL.
YUMURTLAMASI AN MESELESİ GELİP GÖRÜRSÜNÜZ ZATEN.....

2 ÇİFTİM YERLİ RAİNBOW KANI TAŞIYOR VE ALTINDA 4 YAVRU VAR....
FİYAT::::::: 150 TL

3 ÇİFTİM İNGİLİZ KIRIĞI ALTINDA 5 YAVRUSU VAR VE LUTİNO YAVRUDA VERİYOR...
FİYAT:::::::: 250 TL

BUDA ERKEĞİ

4 ÇİFTİM YERLİ ALTINDA 4 TANE YAVRU VAR....
FİYAT::::::150 TL

BUDA DİŞİSİ

5 ÇİFTİM YERLİ ALTINDA 2 YAVRUSU VAR.....
FİYAT ::::::: 100 TL

BUDA ANNE VE BABASI

6 ÇİFTİM YERLİ VE 3 YAVRUSU 1 YUMURTASI VAR.....
FİYAT:::::::125 TL

BİLGİ : ARKADAŞLAR BİRDE SALMAM VAR İÇERSİNDE 4 ÇİFT VAR 2 ÇİFT YUMURTALI 2 ÇİFT YUMURTASIZ ONLARIN FOTOĞRAFLARINIDA AKŞAM VEYA YARIN YÜKLİCEM SALMADAKİ ÇİFTLERİMDE YERLİDİR..

BUDA SALMANIN RESMİ ARKADAŞLAR

AÇIKLAMA:ARKADAŞLAR HEPSİ DOLGUN VE RENKLİ KUŞLAR GELİP GÖRÜN YALAN DOLAN OLMADIĞINI GÖRÜCEKSİNİZ BEN MAMASINA VE YEMİNE BAKIYORUM ANNEMDE SULARINA VE TEMİZLİĞİNE BAKIYODU ANLİCAĞINIZ GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORDUK...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
yanlış anlamayın kuşlarımız biz üreticilerin gözünde değer biçilemez oluyor. ama iş satış aşamasına geldiğinde gerçekle yüzleşiyoruz .... bence 250 tl olanlar biraz fazla olmuş

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
yanlış anlamayın kuşlarımız biz üreticilerin gözünde değer biçilemez oluyor. ama iş satış aşamasına geldiğinde gerçekle yüzleşiyoruz .... bence 250 tl olanlar biraz fazla olmuş
mahir kardeşim bazı konularda haklı olabilirsin ama sana şöyle bişi söylicem
1.si İngiliz çiftim araştırın bakın genç daha 1 yaşında kuş 200-250 tl arasında satılıyorlar iriliğine göre değişiyor..
2.si İngiliz kırığı çiftim hadi diyelim takımı 100 tl olsun oda sizin için öle olsun ama imkansız bunu bilin altında 5 tane yavrusu var ve lutino yavru veriyor ingiliz kırığı yavru adet fiyatı en düşüğü 50 tl en yüksek fiyatı 75 tl 100 tl kuşlara diyelim 5 yavru var 50 tl den hesap edelim ne yaptı 250 tl toplam ne yapar 350 tl ben nekadar demişim 250 tl pahalı olan fiyatı göremedim ben inşallah açıklamışımdır.
Mahir kardeşim lütfen fiyat düşüncelerinizi kuşlara ve yavrulara vede yavru sayısına iyi bakarak yapalım site sakinlerinin kafasını karıştırmayalım.. teşekkür ederim...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
Özgür PARMAKLI' Alıntı:
1.si İngiliz çiftim araştırın bakın genç daha 1 yaşında kuş 200-250 tl arasında satılıyorlar iriliğine göre değişiyor..
2.si İngiliz kırığı çiftim hadi diyelim takımı 100 tl olsun oda sizin için öle olsun ama imkansız bunu bilin altında 5 tane yavrusu var ve lutino yavru veriyor ingiliz kırığı yavru adet fiyatı en düşüğü 50 tl en yüksek fiyatı 75 tl 100 tl kuşlara diyelim 5 yavru var 50 tl den hesap edelim ne yaptı 250 tl toplam ne yapar 350 tl ben nekadar demişim 250 tl pahalı olan fiyatı göremedim ben inşallah açıklamışımdır.
Mahir kardeşim lütfen fiyat düşüncelerinizi kuşlara ve yavrulara vede yavru sayısına iyi bakarak yapalım site sakinlerinin kafasını karıştırmayalım.. teşekkür ederim...
Özgür PARMAKLI' Alıntı:

benim düşüncem hala aynı size hayırlı satışlar inşallah isdeğiniz fiyatlara satarsınız