Acil yardım arkadaşlar ne olur :((

sinantezel

Yeni Üyemiz
Adı
antalya
Soyadı
antalya
Normal suluga atin. Orta boy suluk. Hergun ust uste 4 gun verin tazeleyerek. 8 gun devam edin diyenler var ama agir gelebilir 8 gun. 4gun verin gelismelere gore devam eder yada sonlandirirsiniz. Hemen arkasindan probiyotik ve vitemin vermeniz lazim

Flomy82

Yeni Üyemiz
Adı
Oktay
Soyadı
Balcı
Tamam. Gelişmeleri yine buradan paylaşacağım takip edersiniz.Teşekkür ederim.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Kuruma hastalığının sonlara yakın bir belirtisidir jilet göğüs. Ben kesin bir şekilde bu kuş kuruma hastalığı olmuş diyemiyorum. Ama antibiyotik tedavisinde hem fikirim Biteral 250 iş görür . Eğer kuruma hastasıysa muhtemelen biteral megabakteriyi öldürmeye yetmeyecektir. 4 günlük tedavi sonunda eğer sonuç alamazsanız. Fluconazol kullanırsınız. Veya biteral yerine hayvan kuruma değilse 5 günlük avidiare de iş görecektir.

Flomy82

Yeni Üyemiz
Adı
Oktay
Soyadı
Balcı
Avidiare kullanıyorum zaten. Ben geç kalmadan antibiyotik tedavisine başlayayım. Sanırım kullandığım vitamin ve bakteriyel ilaçlarla bu kadar uzun yaşadı. Hayvancağız baya direndi. 4 gün antibiyotik tedavisine başlayacağım.

angaramos

Takipçi Üyemiz
Adı
Fahri
Soyadı
ÖZÇELİK
Kardeşim kuruma hastalığına giren kuş fazla yaşamaz eline aldığında hayvanın zayıfladığını anlarsın.Eğer kuruma değilse o verdiğin ilaçlar zaten hayvanın hayatını çatağa bozar.İlla kullanacaksan ilaçtan sonra probiyotik elektrolit vitamin takviyesi özellikle k vitamini şart

Flomy82

Yeni Üyemiz
Adı
Oktay
Soyadı
Balcı
Triflucan şurup veren var. Bunun hakkında bilginiz var mı?

Flomy82

Yeni Üyemiz
Adı
Oktay
Soyadı
Balcı
Muhabbet kuşumu dün gece maalesef kaybettim. Ayağını çekmesinin nedeni karın bölgesinde oluşan tümörden kaynaklanıyormuş. Daha sonra iki ayağının üstüne basamaz hale geldi ve yuvalıkta bakmaya başladım. 5 yaşında olduğu için ameliyat yapamayız dediler. Yaklaşık bir aydır gece gündüz ilgilendim. Moralim sıfır şu an anlayacağınız.