Acil yardim lutfen

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar ben evimde 5 çift beslıyordum ve bıraz cogaltmak ıstedım ve bos dukkanıma 4 ÇİFT Daha aldım bı arkdsdan Denense Cmrtesı kusları kafese attım  ve bıseylerı yoktu gyt harktlerılerdı pazar sabahı gıttım ve mama yaptım o gun mamayı alamadm ve bugun gıttıgımde kusun bırı olmustu Ve ishal olan kus halen ıshal lımon sıkmıstım suyuna ama fayda etmemıs dıer kuslarda halsız ama benım daha oncekı 5 cıftım normal sızce neden boyle oldu duzeltmem ıcın napmam lzm ben bugun ıshal kusa bısey oldu nıye korkarken sapa saglam kus olmus sebebı ne olabılır

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gunluk taze suları degisiyor kusların

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
ishal için sitede trilyonlarca bilgi var. ilaçlar kullanma miktarı vs. arama yapınız bulamazsanız tekrar yazın lütfen..

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Ben kuşlar neden boyle bı anda kırıldı nıye soruyorum ıshalı sormuyorm 

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
öncelikle rica ediyorum, klavyenizde sesli harf mi yok? neden iletinizi cep mesajı gibi kısaltıyorsunuz?

sorunuza gelince, aldığınız 4 çift kuşların herhangi bir sağlık problemi varmıydı? halsizlik, dışkı yapışması gibi? ya da aldığınız yerin hijyen koşulları nasıldı? onları bir açıklayın. ya da beslediğiniz çevre nasıl? hava akımı var mı? temizlik nasıl?

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Gayet hareketlılerdı kafeslerınde bende Alip geldikten sonra gayet iyilerdi pazar gunu sadece 1 tanesi ishal gozukuyordu onada vıtamın verdım bıde mama yapmıstım verdım cıktım bu aksam dukkana gittigimde ise ishal olan kus degılde saglam ve hareketlı olan kus olmustu ıshal oranın durumuna kotu Besledigim Yer Gayet temiz Gunluk Su degistiriyorum