!!!!!!ACİL YARDIM LUTFEN!!!!!!!

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
Selamlar öncelikle arkadaslar muhabbet kusum 3-4 gundur dıskısında kan var hatta sırf kan olarakda dısı yapıyo nedenının anlamadım durup dururken oldu hatta poposunun kenarındakı tuyler falanda kan oluyo cevresini kontrol ettim yara falan yok resmen dıskısında kan var hi boyle bısey olmamıstı daha once kusum salmadaydı yenı ese attım ondan olabılırmı dıyorum enson care aklıma baska bısı gelmıyo cunku ustaların yada daha once boyle rahatsızlık gormus olan arkadasların yardımına ıhtıyacım var neden oluyo onlemı nedır caresızım.lutfen.

FeyzullahCrazymotorist

Takipçi Üyemiz
Adı
Feyzullah
Soyadı
Crazymotorist
Aklima şu cvp geldi gerci ustalarimiz ii bilir bunu benim aklima kuşün dişiyse kanama sı vardır cunku benim kuşun başima geldii bu butun hayvanlarda olur

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
muhtemelen kanlı ishal bir veterinere giderek baytril-k%5 3 gun boyunca sadece ağızdan bir damla olmak kaydıyla şırınga yardımı ile kullanabilirsin ishali hızlı kesecektir ve başka ek besin kullanma sade yem ver  suyunada 5 damla suluğuna baytril damlatabilirsin her gün tazelemek sureti ile oda 3 günü geçmesin sıcak tutmaya çalış hiç bir şey yapamıyorsan ısı en az 20 derece olsun ortamın ve kafesiyle birlikde üstü açık kalacak biçimde bir karton kutuya koy etrafı kapalı ustu acık sekılde bir mühlet muhafaza et sıkıntı 1 haftada düzelecektir. bunların harıcınde baytrıl bulamazsan coxidin adlı ilacı temin et ve içme suyuna litreye 2 çay kaşığı karıştırıp suluğuna her gün değiştirmek kaydıyla koy.geçmiş olsun.