acil yardım

kenan_06

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
şimşek
selamünaleyküm arkadaslar bi çift jumbo kuşum var 1 yaşında iyi anlasıyolar yem kusmalar filan kuşlar oturduğumuz odada çocuk filan yok yani rahatsız eden bi faktör yok ortada 3 gün önce çifleştiklerini gördüm ama 4-5 sanıye sürdü çiftleşmeleri sizce yumurtlarmı dişinin popsunda şişme filan yok bazen yuvalıkla ilgileniyo girip çıkıyo ama pek değil bide kuşları balkono çıkarıyorum bazen balkonda daha çok kurlaşıyolar yerini değiştirmelimiyim yada başka bi odaya filan almalımıyım yardımcı olurmusunz

balkona koyduğumda yuvalığa girip çıkıyo dişi erkekle kur yapıp civildeşiyolar ama odaya yerlerine koyduğumda daha sakin olup pek kurlaşmıyolar anlamadım gitti yerlerini mi beğenmiyolar ama odada çiftleştiklşerini gördüm

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
çok ayak altında olmaları iyi değil diye biliyorum

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Sabit bir yerde kalsınlar balkonada çıkarmamanızı öneririm.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Balkonda ceryanda kalma ihtimalleri var hastalanabilirler çiftleşme durumu ise yeni yeni başlamış olabilir az kalmış yakında inşallah sağlıklı yavrularını alırsınız

kenan_06

Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
şimşek
balkona koyduğumda yuvalığa girip çıkıyo dişi erkekle kur yapıp civildeşiyolar ama odaya yerlerine koyduğumda daha sakin olup pek kurlaşmıyolar anlamadım gitti yerlerini mi beğenmiyolar ama odada çiftleştiklşerini gördüm